Pe 26 noiembrie, americanii au sărbătorit Ziua Recunoștinței. La fel ca multe personalități, John Travolta a venit cu un mesaj emoționant pe Instagram.

John Travolta trăiește o perioadă dificilă, după ce soția sa, Kelly Preston, s-a stins din viață în luna iulie, la doar 57 de ani, după o luptă grea cu cancerul de sân.

Actorul a publicat un mesaj video plin de recunoștință adresat fanilor, prin care le mulțumește pentru sprijinul pe care i l-au arătat după decesul iubitei sale soții.

În clip, John Travolta apare cu ochii umezi, în timp ce le spune urmăritorilor: „Am vrut să profit de acest moment pentru a mulțumi fiecăruia că m-ați sprijinit într-un mod incredibil în acest an. Felicitări cu Ziua Recunoștinței și dragoste eternă!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta)

Faptul că actrița suferea de cancer a fost păstrat în intimitate de membrii familiei. Purtătorul de cuvânt al actorilor a anunțat că în dimineața zilei de 12 iulie Kelly Preston a trecut în neființă. „Alegând să-și păstreze lupta privată, ea a fost supusă de ceva timp unui tratament medical, fiind susținută de familie și prieteni. Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă enormă de ceilalți și care aducea la viață tot ceea ce atingea. Familia ei vă cere să înțelegeți nevoia lor de confidențialitate în acest moment”.

John și Kelly au fost căsătoriți timp de 29 de ani. Împreună au avut trei copii: Ella, care are acum 20 de ani, fiul de 9 ani Benjamin și Jett, care a decedat în 2009  la doar 16 ani.

În pofida zvonurilor apărute în presă de-a lungul anilor, cuplul a trecut prin toate greutățile posibile și imposibile și a rămas unit până la sfârșit.

Citește și: Fosta iubită a lui John Travolta a murit la fel ca soția lui, de cancer: „N-am fost în viața mea atât de îndrăgostit“

Sursa: Instagram/JohnTravolta

Distribuie articolul: