Soția lui John Travolta, actrița și modelul Kelly Preston, a murit în acest weekend la doar 57 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de actor prin intermediul rețelelor sociale. 

Acum o oră, celebrul actor John Travolta a publicat un mesaj îndurerat pe Instagram. Acesta a anunțat că soția sa, Kelly Preston a pierdut lupta cu cancerul de sân.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

„Cu o inimă foarte grea, vă informez că frumoasa mea soție Kelly a pierdut bătălia de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, având dragostea și sprijinul multor persoane. Familia mea și cu mine vom fi veșnic recunoscători medicilor și asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor medicale care ne-au ajutat, precum și multor prieteni și persoane dragi care au fost alături. Iubirea și viața lui Kelly vor rămâne mereu în amintire. Îmi iau ceva timp ca să fiu acolo pentru copiii mei care și-au pierdut mama, așa că iertați-mă dinainte dacă nu auziți de noi pentru o vreme. Dar vă rog să știți că vă voi simți dragoste în săptămânile și lunile următoare, pe măsură ce ne vindecăm. Toată dragostea mea, JT”, este mesajul transmis de John Travolta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

Faptul că actrița suferea de cancer a fost păstrat în intimitate de memebrii familiei. Purtătorul de cuvânt al actorilor a anunțat că în dimineața zilei de 12 iulie Kelly Preston a trecut în neființă. „Alegând să-și păstreze lupta privată, ea a fost supusă de ceva timp unui tratament medical, fiind susținută de familie și prieteni. Era un suflet luminos, frumos și iubitor, care avea grijă enormă de ceilalți și care aducea la viață tot ceea ce atingea. Familia ei vă cere să înțelegeți nevoia lor de confidențialitate în acest moment”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

John și Kelly au fost căsătoriți timp de 29 de ani. Împreună au avut trei copii: Ella, care are acum 20 de ani, fiul de 9 ani Benjamin și Jett, care a decedat în 2009  la doar 16 ani. În pofida zvonurilor apărute în presă de-a lungul anilor, cuplul a trecut prin toate greutățile posibile și imposibile și a rămas unit până în prezent.

Citește și: Tragedia lui John Travolta! Fiul său bolnav de autism a decedat în 2009, iar moartea lui e învăluită în mister

Sursa: Instagram.com


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA