Nu există îndoieli, aperitivele crocante făcute cu aluat de foietaj sunt printre preferatele antreurilor. Astăzi vă ajutăm să faceți foietaj umplut cu somon afumat și brânză de capră.

Ingrediente

  • 1 aluat de foietaj dreptunghiular (opțional)
  • 150 gr de somon afumat
  • 100 gr brânză de capră proaspătă
  • 1 ou bătut

 

Mod de preparare 

  1. Tăiați aluatul de foietaj în 4 și aranjați-l într-o tavă de copt în care ați pus hârtia pergament.
  2. Tăiați somonul în bucății mici și amestecați-l cu brânză proaspătă de capră. Adaugați sare și piper si amestecați.
  3. Distribuiți amestecul peste cele 4 bucăți de aluat.
  4. Îndoiți fiecare colț spre centru, deasupra celuilalt.â
  5. Coaceți 25 min la 180°C.

SURSA 

Distribuie articolul: