Se pare că cel mai frumos an din viața Adriana Voloșenco este 2017. Și asta pentru că a fost și va fi plin de evenimente deosebite. Interpreta și-a întemeiat o familie, care, în curând se va mări. Ce va aduce pe lume Adriana, vă spunem în continuare.


Cu zâmbetul pe buze și plină de emoții pozitive – așa arăta viitoarea mămică la interviul din platoul Ea.md, acolo unde ne-a povestit despre reușitele din ultima perioadă, dar și despre planurile de viitor. Și chiar dacă mai e puțin timp până să își țină minunea în brațe, solista formației „Drîmba” dă dovadă de o poftă nebună de muncă, fiind mereu activă.

Adriana Volosenco

Am aflat și sexul bebelușului ce le va umple viața cu bucurie nemărginită. Fericiții părinți vor avea un băiețel, moștenitorul familiei. După ce va naște, Adriana va întrerupe proiectele în care este implicată și se va dedica în totalitate celui mic.

Așteptăm un băiețel. În acest an îl voi aduce pe lume pe copilașul nostru, după care voi avea și o mică pauză”, menționează graviduța.

Vezi și: „Nimeni nu știa surpriza ce o pregătesc, nici măcar soțul!” Adriana Voloșenco, despre primul dans de la nunta sa (VIDEO)

17155908_1331410060253189_1897938009576358853_n

Și dacă alte mămici sunt înnebunite după fotografiile cu burtică, încercând să surprindă fiecare schimbare, atunci Adriana se află la cealaltă extremă:

„Aveam alte planuri pentru 2017, dar ceea ce ni se întâmplă mie și soțului meu e un lucru fenomenal de frumos. Faptul că vom avea un copilaș ne-a luat și prin surprindere, dar eram și pregătiți oarecum. Ne-am dorit ambii asta și încercăm să savurăm momentul. De foarte multe ori văd mămici care își fotografiază burtica. Eu cred că am făcut două poze până acum. Sunt prinsă atât de mult în lucru, dar am zis că neapărat trebuie să îmi creez amintiri.”

Foto: Arhivă personală