Vă povesteam anterior, în primul interviu oferit de EA în premieră, despre nunta de poveste ținută de curând în România, că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Adriana Voloșenco, proaspătă soție și viitoare mămică, invitată în platoul Ea.md a vorbit despre reușitele ce le-a marcat în acest an - unul pe care cu sigurnață nu îl va uita niciodată. Mai multe detalii la acest subiect, aflați mai jos.

Despre proiectele de viitor:

„Care sunt ocupații mele la moment? Drîmba, BestEvent și încă un proiect nou pentru România, un rebrending a BestEvent-ului, care va fi pe piața românească din toamnă. Mi-am dorit demult acest lucru, avem mulți clienți de peste Prut și e mai complicat. Îmi schimb și locul de trai, voi fi mai mult în România decât acasă.”

Proiectul meu muzical va exista, însă nu atât de intens, nu 3-4 zile pe săptămână. Voi avea un calendar mai deosebit. „Drîmba”, de asemenea merge peste Prut de mai mult timp. Avem clienți fideli și acolo. Noi facem mici schimbări în fiecare an, avem și dansatorii cu care facem echipă, dar ținem cont și de ceea ce se cere pe piață. La moment, există și o solistă nouă.

Adriana Voloșenco

Despre familie:

„Aveam alte planuri pentru 2017, dar ceea ce ni se întâmplă mie și soțului meu e un lucru fenomenal de frumos. Faptul că vom avea un copilaș ne-a luat și prin surprindere, dar eram și pregătiți oarecum. Ne-am dorit ambii asta și încercăm să savurăm momentul. De foarte multe ori văd mămici care își fotografiază burtica. Eu cred că am făcut două poze până acum. Sunt prinsă atât de mult în lucru, dar am zis că neapărat trebuie să îmi creez amintiri.”

„Eu și soțul meu suntem doi oameni din domenii total diferite. El este din logistica transportului. Ne-a unit altceva decât joburile. Ne-a unit chimia… nu suntem copii – e o dragoste matură. Privim spre aceleași zări, ne dorim aceleași lucruri.”

Despre cariera solo:

„Frabrica de staruri” la care am participat acum ceva ani e o filă nostalgică din viața mea. Acest proiect mi-a dat multe, mi-a dat experiență, am trăit emoții deosebite. Toate lecțiile pe care le-am făcut acolo au reprezentat o bază foarte bună pentru mine. Am rămas în relații frumoase cu unii dintre foștii mei colegi, cu Fatima, cu Dibo, cu ei conversez mai des. Cât despre cariera mea solo, vreau să spun că nu e atât de ușor să îți creezi un repertoriu. Sunt foarte multe piese, dar piese pe care să le simți, să le trăiești sunt foarte puține.”

Foto: Captură video