De câteva zile, solista formației „Drîmba”, Adriana Voloșenco poartă pe deget simbolul dragostei - verigheta ce i-a unit destinul cu bărbatul vieții sale. A avut o nuntă ca în povești, ținută la un castel istoric din Sinaia, acolo unde și-au dorit să creeze o zi memorabilă. Așa și a fost, ba mai mult, interpreta a reușit să își surprindă plăcut soțul în timpul evenimentului, dar și toți oaspeții ce le-au onorat cu prezența.


Adriana Voloșenco, despre 2017: „ A fost un an cu multe schimbări, însă cea mai importantă urmează să vină” (Video)

În timp ce unele cupluri pregătesc luni bune dansul mirilor, în cazul Adrianei lucrurile au stat cu totul altfel. Scenariul a fost lăsat pentru ultimul moment, iar surpriza cea mare a fost atunci când mireasa a luat microfonul în mână și i-a dedicat jumătății sale o piesă nou-nouță, de dragoste evident:

„Am zis că 2017 e un an senzațional pentru mine, și ca proiect personal, și ca proiect profesional. Înainte de nuntă, maestrul Oleg Baraliuc a venit cu o piesă pentru mine. Eu am simțit că e a mea.”

„Ceea ce ține de primul dans, aveam câteva piese care ne plăceau. Dar, și eu și el ne-am dorit ceva simplu și ceva al nostru. Între joburi am găsit câteva ore și am învățat piesa. Nimeni nu a știut că va suna la primul dans, nici măcar soțul meu. Cred că în ultimile minute am decis. Eu am început să cânt, dar el nu își dădea seama ce se întâmplă, a crezut că a fost o eroare. I-a plăcut foarte mult surpriza, iar în curând îmi propun să o și înregistrez”, spune proaspăta soție.

18698241_1411332555594272_6584611475805387924_n

Într-un interviu acordat pentru revista noastră, despre nunta care a durat 3 zile și 3 nopți, Adriana Voloșenco a spus și care a fost alegerea sa în materie de make-up și accesorii:

„Am optat pentru ceva fin și original, în care să mă simt comod, însă în atmosferă regească. De makeup și hairstyle s-a ocupat Diana Romanciuc, Salon „Micușa Stil”. Ador florile din luna mai și întotdeauna mi-am dorit ca buchetul de nuntă să fie din lăcrimioare, liliac, bujori. Am avut 2 buchete: unul din liliac, bujori și lalele, iar altul l-am primit cadou – surpriză de la prietena mea de-o viață – Irina: cu lăcrimioare, bujor și liliac.”

Foto: arhivă personală