Orice femeie  își dorește o nuntă perfectă și pentru asta are grijă ca fiecare detaliu să fie pus bine la punct. Unul dintre detaliile foarte importante este: buchetul. Acesta este considerat cel mai important accesoriu al miresei, astfel am decis să vă prezentăm ce flori sunt în vogă pentru sezonul de nunți din acest an. 

Buchetele de mireasă din acest an sunt pline de culoare, printre tendințe se regăsesc cele în culorile: roz, mov, lila, albastru, coral și turcoaz. Cu toate acestea în buchetele mireselor nu trebuie să se regăsească prea multe culori, dar o culoare de bază care o poți completa cu altele două.

Flori, care sunt în trend pentru buchetul miresei în 2020:

Miniroze și lisianthus.

Cale roz închis în amestec cu iedera.

Trandafiri albi și frezii.

Orhidee galbenă.

Hortensii albastre.

Cale grena.

Orhidee albe și lavandă.

Trandafiri albi și frezie mov.

Dimensiunile buchetului și forma lui trebuie să fie ales în funcție de rochia pe care o poartă mireasa și stilul în care se va desfășura ceremonia.

 Buchet de mireasă curgător

Buchetul de mireasă curgător nu este o alegere uzuală a mireselor, dar în mod cert este o alegere spectaculoasă. Miresele care aleg acest tip de buchet își doresc să iasă din tipare printr-o alegere îndrăzneață care în mod sigur nu va rămâne neremarcată.

 Buchetul de mireasă sauvage

Acesta este noul trend și reprezintă alegerea perfectă în cazul în care ești o mireasă care iubește natura și ești un spirit liber. Este un buchet lejer, mai voluminos decât cel clasic și rotund, realizat din flori diversificate și spectaculos prin apariție.

 Buchetu de mireasă classic, rotund

Buchetul de mireasa clasic este cea mai uzuală alegere a mireselor și cu siguranță este o alegere foarte inspirată. Pentru acest tip de buchet, poți alege diverse culori, dar și tipuri de flori.

Dacă vei opta pentru un buchet mai voluminos să nu folosești o singură nuanță, dar una de bază combinată cu altele două. Cele mai superbe nuanțe sunt cele de prună, culoarea vinului, a grâului și chiar negrul. Însă dacă optezi pentru un buchet de dimensiuni mai mici cel mai bine e să folosești o culoare sau maxim două.

Culorile care se regăsesc în buchetul miresei trebuie să fie în concordanță cu cele în care este aranjat localul unde va avea loc nunta.Pentru a creea un contrast reușit ar fi bine să alegi flori mai luminoase sau mai întunecate în comparație cu nuanța rochiei tale.

Buchetul pe care îl vei alege la sigur va fi unul perfect și îți va oglindi personalitatea. Succes și inspirație!

Foto: Instagram.com

Autor: Micaela Nemîchin, stagiară. 

Distribuie articolul: