Deși rutinele de antrenament ale celebrităților nu sunt potrivite pentru toată lumea, nu este nimic în neregulă să fii curios și să descoperi cum se mențin în formă. Unele celebrități au împărtășit detalii despre antrenamentele lor, iar oricine poate lua exemplu de la ele.

La fel ca majoritatea oamenilor, artiștii pot avea mai multe preferințe în ceea ce privește antrenamentele, și schimbarea acestora poate ajuta la evitarea monotoniei. Dacă vrei să știi ce tipuri de antrenamente sunt populare printre celebrități, iată câteva exemple pe care le poți încerca:

  1. Margot Robbie practică pilates, un antrenament care poate întări mușculatura și este parte a unui stil de viață echilibrat. Actrița preferă reformer pilates, care lucrează în special zona fesierilor.
  2. Jessica Alba optează pentru antrenamente HIIT (high-intensity interval training), care sunt scurte dar intense. Aceste antrenamente pot fi realizate în doar zece minute și sunt eficiente.
  3. Daniel Nuță se antrenează folosind greutatea corpului, un mod eficient de a-ți construi forța și rezistența.
  4. Kate Middleton preferă exerciții de tip plank, care sunt excelente pentru tonifierea abdomenului și a fesierilor. Ea se spune că își menține talia subțire cu ajutorul acestor exerciții.

Fiecare antrenament se potrivește nevoilor și preferințelor individuale, așa că poți încerca diversele opțiuni și să alegi ceea ce se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și obiectivelor tale de fitness.

Distribuie articolul: