Cât de multă plăcere primești de la viața pe care o trăiești? De câte ori privești adânc în suflet ca să te întrebi dacă ești fericită cu adevărat? Dacă răspunsurile la aceste întrebări nu te mulțumesc pe deplin, te sfătuim să urmezi un exercițiu practic pe care-l recomandă psihologa Sanda Diviricean. Glisează mai jos ca să afli mai multe detalii. 

Sanda Diviricean este foarte activă pe pagina sa de Instagram unde oferă recomandări practice pentru urmăritorii ei de acolo. Recent, psihologa a făcut o postare în care vine cu o recomandare utilă pentru persoanele triste, nemulțumite, care nu mai primesc plăcere de la nimic în viață. Ce le-a recomandat specialista, află în cele ce urmează.

„Exercițiu practic pentru toți acei care mă întreabă ce să facă dacă sunt mereu triști și nemulțumuți, nu au emoții pozitive și nimic în viață nu-i bucură.

Luați un caiet, foaie, jurnal și scrieți (cu mâna dreaptă sau stângă). Nu la calculator!

💫Acum simt ( drscrieți toate emoțiile pe care le simțiți)
💫Dar aș vrea să simt ( descrieți toate emoțiile pe care vă doriți să le simțiți)
💫Eu iubesc ( scrieți numele oamenilor pe cate îi iubiți, lucrurile, mâncarea, locurile preferate)
💫Eu sunt recunoscător pentru… (scrieți cui si pentru ce îi sunteți recunoscători – oameni, viață, momente, situații)
💫Imi pare rău ( scrieți de ce și pentru ce vă pare rău, dacă simțiți că ați făcut rău cuiva, spuneți “iartă-mă și “eu te iert”. Dacă v-ați adus în așa stare când nimic nu vă bucură, cereți-vă iertare de la voi înșivă)
💫Îmbrățișați-vă și spuneți o afirmație pozitivă, gen “Azi aleg să obsev frumosul din jurul meu, să zâmbesc mai des și să-mi fac un cadou”, le-a recomandat Sanda.

Dacă te numeri și tu printre persoanele care sunt mai des triste decât fericite și în armonie cu propria persoană, îți recomandăm să pui în practică pașii de mai sus și să ne spui, în comentarii, despre cum te-ai simțit după.

Sursa foto: Instagram