Ecaterina Covali-Cheptănaru este jurnalistă și producătoare TV, punând multă dăruire în tot ce face. Emotion Shop este însă mica ei afacere, pe care a pornit-o într-o glumă, dar cu o mare provocare. Cum e să dezvolți o mică afacere de emoții și de ce primul desen al copilului poate deveni o bijuterie pe toată viața, aflăm din interviul marca #EmpowerWomen cu Ecaterina Covali-Cheptănaru.

„Un curs Angry Business, express, de opt săptămâni, pe care am decis foarte repede că-l iau, m-a făcut practic cu o afacere pusă pe roate, având toate elementele puse la punct. Aveam ideea asta de la un material jurnalistic pe care îl văzusem acum ceva ani și mi-am dat seama că noi nu avem așa un serviciu în țara noastră. Ce ar putea să încurajeze mai mult că porți desenul copilului tău la gât sau pe o brățară și să-i demonstrezi astfel copilului dragostea și respectul tău. Sunt bijuterii care pot aduce emoții, vii la noi să construiești și impachetezi emoții pe care să le porți mai departe”, povestește Ecaterina.

Ce pași a urmat pentru a pune la punct tehnic și organizatoric toate detaliile, ne-a spus Ecaterina în cadrul interviului live.

„Am mizat foarte mult pe prieteni, care au încredere în mine și le mulțumesc mult că m-au ajutat. Așa am făcut spotul video, printr-un schimb de servicii. Dacă mă întrebi de greșeli, cred că am fost prea corectă. În afaceri nu e loc de prea mult „te rog”, și „pardon”, și „mulțumesc” – am înțeles că trebuie să fii mai ferm, mai dur, iar pe mine părinții m-au învățat omenie. Acum, dacă ar fi s-o iau de la capăt. nu știu dacă m-aș mai apuca, însă plăcerea lucrului împlinit, al lucrului bine făcut, emoția părinților când văd lucrarea copilului, devenită bijuterie, este foarte motivantă”, ne-a mai povestit Ecaterina.

Cum s-a inspirat de la europeni, cum a învățat meserie de la ei, dar și ce colecții a gândit la Emotion.shop până acum și cum să ieși din zona de confort, aflați din interviul cu Ecaterina Covali-Cheptănaru.