Interpreta Katy Rain și-a deschis sufletul într-un nou interviu „După Cortină”. A venit tocmai din București pentru a ne povesti noutățile din viața sa. A trecut printr-un divorț nu tocmai plăcut și încă se mai luptă pentru custodia copilului, dar nu se lasă bătută și își concentrează trăirile în noi melodii. 

Își transformă trăirile în versuri 

„E clar că trăirile mele sunt acolo pentru că așa ești true deși poate să mă inspire și viața altora. În mare parte scriu ce simt, prin ce am trecut sau trec și o fac mai mult când sunt jos deși ar trebui să învăț să o fac și când sunt happy.”

De ce iubirile ca în povești au finalurile reci…

„Eu am simțit iubirea pe care aș numi-o adevărată, dar eram conștientă că orice are un final și nu poate fi atât de frumos și mă întrebam oare cum pot plăti pentru acest frumos pentru că așa este în viață, trebuie să persiste echilibrul. Pentru ceva foarte, foarte înalt trebuie să compensezi cu ceva foarte jos, de fapt nu că trebuie, dar așa sunt legile vieții.” 

Atunci când nu poți schimba ceva schimbă-ți atitudinea…

„Nu pot din păcate să îmi aduc copilul în țară și am această durere în suflet, dar cred că asta mă face mai puternică și înțeleg că totul este în mâinile mele, chiar dacă în unele cazuri ești cu mâinile legate pentru că alții i-au decizii pentru tine. În cazul meu tatăl copilului a luat o decizie pentru mine și copil, ca să nu putem traversa frontiera.”

Există viață după divorț…

„Da, normal! divorțul este doar o chestie pe hârtie. Recunosc, eu în această căsătorie nu pot să zic că am fost fericită. După, am fost fericită.

M-a salvat foarte mult copilul, când ai un copil nu prea ai voie să fii slab și creația m-a salvat pentru că nu m-aș duce în vicii, deși m-a tentat.”

Pentru mai multe dezvăluiri sincere urmărește interviul integral. 

Vezi și: După Cortină cu Felicia Sîrbu, despre relația cu Roman Burlaca „Noi ne asemănăm foarte, foarte mult…” și spectacolul „Gardenia”

Distribuie articolul: