Jurnalistă, prezentatoarea, actriță, Felicia Sîrbu le reușeste pe toate și asta pentru că nu îi place calea ușoară. Face doar ceea ce îi place și își alimentează sufletul cu activitățile sale. 

Am vorbit cu Felicia despre noua sa pasiune, actoria și am descusut-o un pic și la capitolul viață personală, astfel am aflat cum s-a cunosut cu regizorul Roman Burlaca.

Actorie (despre Geneza Art și spectacolul „Gardenia”) 

„Spre suprinderea tuturor eu am făcut actorie 8 ani. Am învățat într-un gimnaziu cu profil teatral și am avut ca și materie actoria, istoria teatrului, ritmica și arta vorbirii. Mă simt o norocoasă pentru că cam tot ce mi-am pus în cap încet, încet mi se îndeplinește. Îi mulțumesc Daniele Burlaca pentru că ea m-a sunat într-o bună zi și mi-a zis în trei cuvinte despre spectacolul pe care urma să îl pună în scenă (Gardenia).”

Felicia este o fire artistică, iar ,mai noi vrea să își încerce norocul și talentul și în domeniul modei. Frumoasa brunetă lucrează la o colecție de haine.

„Nu va fi ceva neapărat nou… Cunosc o problemă… la noi au apărut foarte mulți designeri vestimetari, dar care după părerea mea au niște prețuri exagerate, să nu uităm totuși de bugetul de care dispune tineretul în ziua de azi. Eu am venit cu ideea că noi putem să ne îmbrăcam bine și cu bani mai puțini.”

Roman Burlaca? 

„Noi ne-am văzut la câteva evenimente, dar s-au intersectat doar privirile nu și noi, nu am intrat în discuții. După asta s-a legat o discuție pe o rețea de socializare în legătură cu o piesă pe care a postat-o el. Eu sunt adepta unor stiluri de muzică, care se ascultă mai puțin la noi și e mai puțin comercială și când am văzut la el acea postare am rămas surprinsă, am zis: „aaa, mai este cineva care ascultă așa muzică!?”.

Noi ne asemănăm foarte mult, foarte, foarte mult. Nu știu dacă ai avut vreodată senzația asta când întâlnești un om și de parcă îl cunoști. Suflet pereche… te înțelegi din priviri, sunteți pe aceeași lungime de undă și energetic vă supliniți unul pe altul.”

Felicia ne-a mai povestit multe despre relația frumoasă pe care o are cu regizorul, la fel aceasta a răspuns și la provocarea Ea și ne-a dezvăluit ce nu îi place să facă un bărbat în pat, dar și ce trebuie să poarte un bărbat ca să fie sexy. Nu rata interviul.

Vezi și: „După Cortină” cu actrița Inna Colbasiuc. Despre teatru, televiziune și iubire (Video)

 

Distribuie articolul: