Inna Colbasiuc sau Raisa Buhnă, așa cum o cunoașteți de la Dora Show,  a fost invitata din această săptămână de la interviurile „După Cortină”. Actrița ne-a vorbit despre cum este să lucreze cu Emilian Crețu, de ce a plecat de la teatrul Eugene Ionesco, dar și despre cererea în căsătorie pe care i-a făcut-o iubitul chiar de ziua ei. 

Plecarea de la teatrul Eugene Ionesco 

Actrița a recunoscut că motivele din care a plecat au fost aceleași motive din care și colegul ei Emilian Crețu a decis să nu mai joace pe scena acestui teatru.

„Eu eram demult pornită să plec și Emilian era omul care spunea să rămân până s-a întâmplat scandalul respectiv și am plecat sigură. Nu m-a influențat Emilian sub nicio formă… dar scandalul a fost ultima picătură.”

Vezi aici detaliile: Emilian Crețu, numit „un nimic” de directorul Teatrului Eugene Ionesco: „Eu plec. Petru Vutcărău a distrus acest teatru”

Acum Inna joacă pe scena teatrului „Geneza Art” și spune că se simte foarte bine.

Drama sau Comedia? 

„Recent am descoperit drama și am înțeles că îmi place, doar că eu am nevoie de mai multă muncă, trebuie să studiez mai mult. Pentru mine rolurile dramatice sunt mai complicate. Nu am roluri preferate, la toate rolurile lucrez cu dăruire.”

 Cum este să lucreze cu Emilian Crețu

„Câteodată ies scântei…Emilian mă cunoaște foarte bine, suntem prieteni de 10 ani și știe toate punctele slabe și forte ale mele. Uneori ne înțelegm doar prin gând alteori e nevoie de un pic de urlete. De obicei el calmează apele.”

Cererea în căsătorie 

„Când am văzut cutia…am avut o reacție parcă infantilă. Am și video și ma uit acolo și zic:„nu pot să cred” am avut o reacție parcă de pe altă planetă. Eu chiar nu m-am așteptat la gestul ăsta de ziua mea de naștere.”

O calitate

„Știu să îmi cer scuze.„

Un defect

„Mă aprind repede.”

Ce ne-a spus actrița la provocarea EA, afli urmărind interviul integral. 

Vezi și: Emilian Crețu: „Nu iubeam casa părintească, nu iubeam satul… voiam să evadez dintr-o realitate”. Actorul, despre copilărie și fratele plecat la mănăstire (Video)

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: