Invitata din această săptămână la interviul „Dupa Cortină” este interpreta Corina Țepeș. Am vorbit foarte mult despre cea mai mare durere a artiștilor din acestă perioadă și anume restricțiile în ceea ce privește evenimentele. 

Artista ne-a povestit cum se descurcă chiar și financiar în această perioadă, despre cum este posibil ca o artistă ca ea să nu aibă studii muzicale, dar și cum se descurcă în rolul de soție și mamă.

Mai jos citește un scurt rezumat al interviului, dar intergral îl poți urmări în video de mai sus.

Dacă s-au deschis mall-urile de ce nu s-ar deschide și teatrele…

„Dacă s-a deschis piața centrală, acolo dinstanța socială nu se păstrează deloc. Eu am fost deja de două ori și fluxul de oameni cred că este de la vreo 2000 pe oră. Da, ei intră cu mască, dar cine știe dacă ies cu acea mască și în piață sunt foarte mulți care nu respectă măsurile de protecție. În ultimii ani sau cel puțin din 2000 în coace în localurile noastre se respectă în primul rând o igienă foarte, foarte bună și eu cred că s-ar respecta toate regulile impuse în așa fel încât să putem face evenimente în continuare.

Câțiva patroni de restaurante au ieșit cu soluții. Au zis dacă capacitatea unui loc este de 500 de persoane și ei ar putea cumva să micșoreze numărul oamenilor la 30-40%, eu cred că este posibil și putem face evenimente în continuare. Acuma nu vorbim doar de nunți de cumătrii, dar este o mare problemă la nivel educativ. Vorbim despre teatre. De 5 luni teatrele în țară nu activează și atunci când te gândești că într-un mall vezi foarte multă lume… de ce să nu activeze un teatru?”

Cântăreață cu o facultate de limbi străine…

„La mine a fost o situație mai specială și probabil este și un regret al meu…

Eu și muzica am fost prietene și surori încă de la 7 ani. Am fost și pe scena școlii, și pe scena liceului, și pe scena facultății de limbi străine. Părinții m-au protejat într-un fel. Mi-au zis: „fată tu trebuie să faci facultate serioasă nu muzică, că muzica….”

Pentru mine muzica a fost totul, nu doar o pasiune, cred că este viața mea și nu aș renunța absolut deloc la muzică.

Eu am făcut cursuri de canto, am făcut și pian câțiva ani, dar cred că am avut marele noroc să-l întâlnesc chiar în anii studenției pe Costi, cel care mi-a fost și profesor.”

Prietenia nu există în show-bizz…

„Eu am prieteni și amici printre colegii mei doar că nu prietenesc până la ceva foarte apropiat, adică să îmi spun tot amarul. Eu cred că cel mai bun prieten trebuie să fie partenerul de viață. Eu dacă am ceva pe suflet îi spun lui Costi sau îi spun mamei mele.

Eu cred că este o problemă ca în toate domeniile. Concurența, invidia.”

Mamă severă sau mamă relaxată…

„Acum, în pandemie, m-am schimbat, nu mai sunt așa de severă. Eu sunt o mamă grijulie, dar nu sunt perfectă nicidecum. O mamă perfectă trebuie să întrunească toate calitățile, dar eu nu le am. Eu încă învăț să fiu mamă. Pentru fiecare copil trebuie să fiu o mamă separată. De exemplu cu Smaranda ne înțelegem dintr-un cuvânt. Cu Ioana trebuie să fiu altfel de mamă, ea e un pic mai bărbată…”

Secretul căsniciei. De ce cuplurile nu rezistă mult împreună…

„Probabil din cauza rutinei dintre cei doi. Eu încerc să evit rutina. Atunci când se repetă de dimineața până seara aceleași chestii, noi știm că trebuie să evadăm. Costi îmi spune: hai să lăsăm astăzi totul baltă și să ieșim undeva. Trebuie să ieși din rutină și să îți găsești echilibrul spiritual. Eu nu știu care este cheia succesului. ”

Vezi și: „După Cortină” cu Olesea Olteanu, despre relația cu Valeriu de la „Banca de Bancuri”, rolul de mamă și comentariile răutăcioase (Video)

 

Distribuie articolul: