Adrian Ursu este invitatul la interviurile „După Cortină” din acestă săptămână. Interpretul a venit plin de bună dispoziție și gata să ne povestească o mulțime de lucruri noi despre el. Artistul ne-a dezvăluit cum a cântat gratis la o nuntă, de ce nu vrea să o arate publicului pe fiica sa Maria-Andreea, dar și dacă vrea să se lanseze în showbizz-ul din România. 

Adrian Ursu este unul dintre cei mai versatili interpreți de la noi, de la muzică ușoară la pop, populară și balcanică, artistul le-a încercat pe toate și îi place să experimenteze. Colaborarea cu artistul din România, Connect-R a fost una neașteptată pentru mulți, dar una de foarte mare succes. Întrebat dacă vrea să se lanseze în România, Adrian ne-a povestit:

„Nu este o dorință atât de aprinsă cum era prin anii 2000 – 2005, atunci când toți interpreții autohtoni visau să se lanseze în România. Eu am analizat foarte bine și mi-am dat seama că lucrurile s-au schimbat așa încât lansând melodii aici în Republica Moldova și cântând de ani de zile călătoresc destul de des și în Europa și în SUA.”

„Deja am un grafic foarte încărcat… Am discutat și cu soția și am înțeles că trebuie să fiu mai des acasă. Anul trecut am avut peste 40 de evenimente peste hotarele țării și peste o sută de zboruri, asta nu e normal într-un an. Mulțumesc lui Dumnezeu că am trăit acest lucru, dar nu e normal să fii atât de des plecat.”

Adrian ne-a spus în premieră că a filmat un nou videoclip pe care îl va lansa în luna noiembrie.

„Acum pregătesc un alt videoclip și o altă piesă, un videoclip filmat în SUA. Astăzi vin din studiou, deja am auzit varianta 99% gata a piesei. Videoclipul a fost filmat în statul Nevada și în Las Vegas. În luna noiembrie o să lansăm videoclipul.”

Artistul și soția sa evită să publice fotografii cu fiica Maria-Andreea 

„Noi nu postăm fotografii cu Maria-Andreea. Are 6 ani, este mare, este ageră are o copilărie frumoasă, liniștită, diversă. Pasiunile ei sunt: gimnastica, dansurile, improvizația. Ea compune un fel de cântece, dar deocamdată nu cântă frumos… eu nu plâng din cauza asta pentru că, de când s-a născut, eu am spus că nu o să insist ca ea să cânte sau să fie din același domeniu cu mine. Mi-ar plăcea pentru că m-aș simți de folos și i-aș da sfaturi, dar dacă va alege altceva…”

Artistul a mai povestit cu mândrie că are o fiică cu personalitate, care mai în glumă mai în serios îl eclipsează pe tatăl îndrăgit în toată țara.

L-am supus pe Adrian la provocarea DA sau NU și i-am încercat memoria făcând-ul să își amintească piesele sale mai vechi, dar pentru asta urmărește interviul integral. 

Vezi și: „După Cortină” cu actorul Nicu Țurcanu: „Teatrul este o jertfire de sănătate, de minte și de stare emoțională” (Video)