O săptămână cu multe surprize și răsturnări de situație. Cum stă fiecare zodie la capitolul draoste, aflați mai jos.

Berbec

La început de săptămâna, prietenii vor fie mai mult timp în compania ta, aşa sfera socială îţi va ocupa destul de mult timp. Între timp, partenerul de cuplu se poate simţi uşor neglijat. Explică-i de fapt care sunt priorităţile tale şi cu siguranţă va înţelege. Pentru a recompensa, în weekend ai ocazia faci ceva inedit. Nativele singure se pregătesc de schimbări majore în viaţă emoţională, dar sunt foate secretoase cu privire la acest subiect.

Taur

Primele zile ale săptămânii le dedici carierei. Încerci rezolvi cât mai multe lucruri pentru ca finalul de săptămână  îl dedici partenerului şi familiei. Nici prietenii apropiaţi nu trebuie îi neglijezi. Aceştia vor solicita  fie în preajma ta mai mult ca oricând. Au nevoie de o vorba bună şi un sfat util din partea ta. Nativele singure se concentrează pe lucruri importante pentru ele, cum ar fi cariera sau viața de familie.

Gemeni

Soarele intră în zodia ta în cursul zilei de sâmbătă aşa ai toate şansele ca această săptămână  fie una extrem de benefică pentru în ţine, în special pentru viaţa de cuplu şi cea de familie. Te gândeşti îţi recucereşti partenerul şi se pare reuşeşti faci asta fără prea mare efort. Readuceţi împreună pasiunea în cuplu şi simţiţi din nou atracţia care v-a unit la început. Nativele singure par atragă toate privirile, iar asta se datorează mişcării soarelui în zodia lor.

Rac

Nori de furtună tind se adune în zilele ce urmează, însă partenerul de cuplu se arată destul de calm şi de cooperant, aşa poţi evita cu uşurinţă discuţiile inutile şi neplăcute. Dacă ţiai plănuit petreceţi împreună un weekend de neuitat, ar fi bine laşi de la ţine şi faci abstracţie de micile şicane dintre voi. Nativele singure sunt în continuare preocupate de viaţa profesională, însă o persoană specială le stârneşte interesul.

Leu

Activitatea din cuplu a avut ceva răsturnări de situaţie în ultimele zile, aşa ar fi bine petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău, timp în care discutaţi deschis despre ultimele evenimente. Poate în weekend  faceţi timp mergeţi la un film sau luaţi masă în oraş şi va relaxaţi. Nativele singure îşi doresc cunoască pe cineva special, însă acest lucru se poate întâmpla doar spre final de săptămână.

Fecioară

Este timpul îţi pui creativitatea la contribuţie şi pui la cale câteva activităţi interesante de cuplu. Monotonia din ultima perioadă nu este cea mai bună prietenă a voastră şi nici nu vreţi rămâneţi în această stare prea mult timp. În weekend pare vă mai dezmortiti şi reuşiţi ieşiţi chiar din zona de confort. Nativele singure pun la cale un plan perfect pentru acest final de săptămână.

Balanță

Este o săptămână cu o puternică încărcătură emoţională. Evenimente neprevăzute, răsturnări de situaţii şi tot felul de surprize în relaţia de cuplu. Nu sunt de fiecare dată surprize plăcute, însă dacă stai de vorba deschis cu partenerul tău, o rezolvaţi cu siguranţă mare parte dintre aceste neînţelegeri. Nativele singure par traverseze o perioada liniştită din punct de vedere amoros.

Scorpion

La început de săptămână, Mercur îşi face de cap prin casa cuplului tău, aşa ar fi bine stai un pic de vorbă cu partenerul şi petrecti mai mult timp împreună. În weekend vă recomandăm petreceţi timp şi alături de familiile voastre. În ultima perioada nu i-aţi mai vizitat iar asta se simte. Nativele singure îşi aduc aminte de trecut şi le încearcă un sentiment de nostalgie, însă reuşesc revină imediat la o stare mai bune.

Săgetător

Dacă te vei implica mai mult în activităţile de cuplu şi vei încerca fii din ce în ce mai prezentă nu doar fizic, vei avea numai de câştigat, iar relaţia voastră va atinge un nou nivel pe care vi l-aţi dorit încă de acum ceva timp. Partenerul observă aceste schimbări de atitudine şi te susţine fără tu observi prea mult acest lucru. Nativele singure au şanse mari cunoască pe cineva special alături de care îşi petreca serile de vara.

Capricorn

Mişcarea lui Mercur din casa cuplului te aduce mai aproape de partenerul tău şi te determina fii mai tandră şi mai afectuoasă decât de obicei. Acest comportament îl va îndemna şi pe partenerul tău fie mai atent, reusind astfel creeze o atmosferă din ce în ce mai plăcută în relaţie. Nici relaţia cu copiii nu este de neglijat. Nativele singure sunt pe punctul de a cunoaşte o persoană foarte interesantă.

Vărsător

Este momentul petreci mai mult timp alături de familia ta şi de rudele mai apropiate. În ultima perioadă teai concentrat foarte mult pe viaţa profesională, aşadar, timpul petrectut alături de cei dragi nu a fost suficient. În weekend poate organizezi o ieşire la iarbă verde unde îi strângi pe toţi în jurul tău şi va bucuraţi de o zi perfectă. Nativele singure îşi dau interesul din ce în ce mai mult pentru o persoană pe care au cunoscut-o de curând.

Pești

Săptămâna această reuşeşti echilibrezi situaţia, petreci timp atât cu partenerul de cuplu cât şi cu prietenii şi cu familia. Pe final de săptămână, mai exact vineri, o ai ceva de furcă la birou, iar energia negativă o se resimtă şi acasă. Încearcă laşi la birou problemele de acolo, iar acasă te relaxezi în compania persoanei iubite. Nativele singure dau o şansă iubirii şi acceptă invitaţia la cină a unui coleg de birou.

Sursa

Distribuie articolul: