Se pare că greutățile anului 2020 nu sunt pe sfârșite, în special pentru câțiva nativi zodiacali. Exact înainte de finalul acestuia, unele zodii vor trece printr-o decepție în dragoste.

Începutul acestui an a fost favorabil pentru multe zodii, însă pe parcurs evenimentele astrale au afectat serios latura amoroasă a multora.

Finalul de an mai trist pentru nativii care se așteaptă cel mai puțin să fie dezamăgiți de partenerii lor. Iată care sunt zodiile care vor trece prin despărțire, potrivit desprevedete.ro.

Balanță

Adeptele relațiilor de lungă durată și stabile, Balanțele erau pe punctul de a ajunge la altar alături de persoana iubită. Universul le va arăta curând că niciodată nu trebuie să se bazeze doar pe propriul instinct când vine vorba de partenerul de viață potrivit. Înainte de a decide pe cine vor lua în căsătorie pentru o viață, e ideal ca acești nativi să țină cont si de compatibilitatea zodiacală.

Nu vor rezista niciodată alături de o zodie de foc care va dori mereu să îi domine. Sfatul astrologilor pentru ei este să nu încerce să salveze ceea ce oricum va fi spulberat la un moment dat, ci să lase viața să așeze lucrurile pentru ei în cel mai potrivit mod.

Scorpion

Firi extrem de introvertite, Scorpionii simt deja că se apropie finalul relației lor de cuplu, însă parcă nu au curajul să recunoască acest lucru în fața tuturor. În raport cu indicațiile oferite de planete, acești nativi trebuie să fie sinceri întâi cu propria persoană și să admită ca totul s-a încheiat, iar viitorul vine cu alte provocări decât cele pe care le lasă în urmă. Lacrimile și dorința de a mai salva ceva nu vor face decât să adâncească rănile lăsate în suflet de dezamăgirea despărțirii.

Vărsător

Pentru zodia Vărsător separarea de partenerul alături de care credeau că vor îmbătrâni va veni cu o depresie accentuată. Persoanele născute în această zodie trebuie să găsească în ele însele puterea de a merge mai departe, ridicându-se din starea de incertitudine vizavi de propria perspectivă. Deși sărbătorile lor de iarnă vor fi presărate cu multă tristețe, noul an le aduce multe experiențe noi de care trebuie să profite la maxim.

În cazul bărbaților nativi Vărsător, despărțirea va trece mult mai ușor decât sperau. Aceștia vor suferi destul de tare după pierderea amoroasă, însă vor păși încrezători spre viitor.

Pești

După o lungă suferință și o luptă interioară, nativii Pești decid cu inima zdrobită să o ia pe drumuri separate față de persoana iubită. Chiar dacă au realizat reciproc că există între ei numeroase nepotriviri, membrii cuplurilor din care Peștii fac parte au încercat cu orice preț să continue relația. În final însă cei care au curajul să admită că trăiesc o iubire toxică, ce nu le aduce deloc împlinirea, sunt Peștii, considerați deseori fricoși. De această dată par pregătiți să își ia viața în propriile mâini.

Totuși, nu vă lăsați pradă tristeții. Un sfârșit mai înseamnă un nou început, stăpâni pe care sunteți chiar voi.

Foto: Pexels.com