Ești curioasă ce pietre ai putea să le porți sub formă de talismane? Află că, în acest caz, nu toate pietrele au o energetică care să ți se potrivească. Vezi mai jos ce piatră poate fi un talisman norocos pentru tine.

Berbec

Jaspul roșu – Această piatră poate să-ți crească activitatea și energia ta internă. Te va ajuta să te reîncarci cu optimism și te va proteja de negativitate. Piatra poate fi pusă în torpedoul mașinii pentru a evita situații negative pe drum. De asemenea, această piatră este foarte des utilizată când te confrunți cu diverse conflicte, aceasta este în stare să readucă lucrurile la normal.

Taur

Malachit – Această piatră te va ajuta la capitolul „viață personală”, te va ajuta să întemeiezi relații amoroase. La fel, acesta favorizează descoperirea talentelor creative, a gustului estetic și a stilului. Nu în ultimul rând, te va ajuta să-ți îndeplinești dorințele.

Gemeni

Agatul cenușiu – Piatra îți va întări abilitățile intelectuale și comunicative, dezvolta memoria, ajuta la formularea mai exactă a gândurilor. Agatul cenușiu te poate ajuta să-ți dezvolți gândirea logică, resursele și abilitățile oratorice. Îmbunătățește imaginația și gândirea creatoare.

Rac

Piatra lunii – Va genera armonie interioară. „Moonstone” cum i se mai spune crește carisma și farmecul, scoate în evidență personalitatea omului și o face mai atractivă. Ajută la construirea de relații armonioase cu alți oameni.

Leu

Citrin – Îți activizează puterea și vitalitatea. Te poate ajuta să crești în carieră, să ai autoritate în fața celorlalți și-ți aduce bunăstarea financiară.

Fecioară

Ochi de tigru – Îmbunătățește abilitățile intelectuale, gândirea și intuiția. Dezvoltă gândirea abstractă. Formează o atitudine rațională pentru gestionarea finanțelor, ajută la evitarea cheltuielilor inutile.

Balanță

Cuarț roz – Această piatră te poate ajuta să-ți întâlnești sufletul pereche sau îți poate aduce armonie în relația pe care o ai deja. Se spune că, cuarțul roz te face mai atractivă, feminină și, te ajută să înfrunți depresia, să menții o atitudine pozitivă în viață.

Scorpion

Onixul negru – Această piatră te poate ajuta să fii mai organizată și consecventă în acțiuni, îți oferă un sentiment crescut de responsabilitate, în raport cu diferite lucruri. Te face mai răbdătoare, și-i conferă caracterului tău o doză de feminitate.

Săgetător

Cristalul de munte – Face o persoană mai deschisă, prietenoasă și mai veselă. Este considerată o piatră de „artă” așa cum ajută la găsirea inspirației creative.

Capricorn

Obsidianul – Armonizează viața personală, întărește relația de cuplu. Obsidianul oferă mai mult echilibru în toate ramurile vieții.

Vărsător

Lazurit – Îți intensifică pasiunea pentru călătoriile în străinătate. Se spune că aduce noroc în viața și îți oferă protecție.

Pești 

Ametist – Contribuie la îmbunătățirea stării de spirit și te ajută să faci față depresiei. Această piatră la fel face mai ușor procesul decizional, și te ajută să crești în carieră.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: