După ce pare că spiritele s-au mai liniștit, astrele anunță noi schimbări pe plan sentimental. Cine are parte de certuri și pentru care zodii dragostea plutește în aer, aflați mai jos.


Berbec

Lucrurile stau foarte bine pentru tine pe plan sentimental, fie că eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie. Şarmul tău te face irezistibilă în fața bărbaţilor pe care îi întâlneşti în aceste zile, deci vei avea din ce alege. Viitorul tău depinde doar de tine! Dacă ai deja un iubit sau un soţ, relaţia voastră devine mai puternică pe zi ce trece.

Taur

Este foarte important ca în această săptămână să nu încerci să pari altceva decât eşti. Dacă nu ai un iubit, dar îţi doreşti unul, e necesar să nu mai repeţi greşelile din trecut. O relaţie anterioară ar fi trebuit să te înveţe multe lucruri utile pentru una ce poate urma. Dacă ai deja pe cineva, atunci ar trebui să fii sinceră până la capăt cu partenerul tău de viaţă, chiar dacă ştii că l-ai putea răni.

Gemeni

Viaţa ta sentimentală actuală nu este una tocmai împlinită, de aceea eşti tentată să cauţi altceva în aceste zile. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, monotonia şi lipsa de dovezi de iubire te vor arunca în braţele altui bărbat. Este foarte important să fii sinceră cu partenerul tău, indiferent cât de mult l-ar răni ceea ce ai de spus.

Rac

Nu vor exista schimbări majore în viaţa ta sentimentală în această săptămână în cazul în care eşti implicată într-o relaţie. Dacă eşti singură, ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă datorită prietenilor tăi noi. Este foarte important să te înconjori de oameni de calitate, aşa că mergi pe principiul puţini, dar buni!

Leu

Săptămâna aceasta vei fi tentată să renunţi la compania partenerului de viaţă în favoarea rudelor, părinţilor sau a prietenilor. Lucrul acesta nu te va întrista deoarece eşti înconjurată doar de oameni de calitate. Dacă alesul inimii tale va începe să îţi aducă tot felul de reproşuri, e timpul să te rupi de el!

Fecioară

Nu eşti deloc mulţumită de viaţa ta sentimentală, dar în această săptămână ţi se întrevăd primele semne de speranţă că lucrurile pot deveni aşa cum vrei tu. Eşti pusă pe fapte mari şi nu mai eşti dispusă să accepţi nimic din ce nu îţi convine. Din fericire, planul tău îţi va reuşi fără să te chinui prea mult.

Balanță

În această săptămână eşti foarte stresată în legătură cu un eveniment foarte important pe care îl pregăteşti. Din fericire, te bucuri de sprijinul partenerului de viaţă şi împreună puteţi depăşi orice obstacol. Arată-i aprecierea pe care o merită!

Scorpion

Încearcă să nu mai repeţi greşelile pe care le-ai făcut în trecut, mai ales pe plan sentimental! Unele probleme existente între tine şi partener sunt atât de mici încât nu trebuie să le acorzi o prea mare importanţă. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi întâlneşti prinţul.

Săgetător

Cu toate că nu te înţelegi foarte bine cu partenerul de viaţă, nici nu te poţi plânge. Întotdeauna e loc de mai bine, dar uneori trebuie să te mulţumeşti cu ce ai. Dacă simţi că o altă femeie se bagă între voi, nu te lăsa prostită şi ia atitudine!

Capricorn

În aceste şapte zile o să traversezi infernul alături de iubitul tău. Dacă la început sperai că situaţia se va remedia, vei ajunge să îţi blestemi zilele în care v-aţi cunoscut. Cu toate acestea, vei reuşi să îţi impresionezi cunoscuţii prin determinare şi rezistenţă.

Vărsător

Este foarte important ca în această săptămână să încerci să îţi menţii vii relaţiile cu cei dragi. Şi partenerul tău de viaţă are nevoie mai mult de prezenţa ta, cu toate că nu îţi transmite acest lucru. Dacă eşti singură, fă tot posibilul să devii populară în grupul şi în mediile în care ajungi.

Pești

Inima ta o va lua efectiv razna în această săptămână. Fie că eşti singură sau angajată emoţional, o să cunoşti un bărbat pentru care ai fi în stare să faci orice. Din fericire, revii cu picioarele pe pământ în timp util şi eviţi să faci o greşeală pe care ai fi putut să o regreţi toată viaţa.

sursa