Anul 2020 a început cu stângul pentru familia regală. Peter Phillips, nepotul favorit al reginei Elisabeta a II-a,  a divorţat, după 12 ani de căsnicie. Acesta s-a despărțit de frumoasa Autumn Philips, cu care se căsătorise în 2008, anunță libertateapentrufemei.ro.

Potrivit publicaţiei britanice The Mirror, regina Elisabeta a II-a este devastată de veste și  extrem de dezamăgită, având în vedere că Peter era unul dintre nepoții ei favoriți. După scandalul în care era implicat prințul Andrew și decizia prințului Harry și a lui Meghan Markle de a se distanța de familia regală, un divorț era fix ce mai lipsea.

Potrivit unei surse din familia regală cea care a decis să divorțeze este Autumn, iar Peter este în stare de șoc, el fiind luat prin surprindere de hotărârea soției sale. Peter Phillips este fiul prinţesei Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a, şi al primului său soţ, Mark Phillips. Totodată, este al 15-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

„El credea că are o căsnicie fericită, încununată de două fetiţe încântătoare. De aceea e absolut şocat”, mai spun sursele.

„Cu siguranță nici unul dintre noi, nu crede că Peter sau Autumn ar fi implicați în vreo altă relație. Se pare că relația lor doar s-a răcit, iar decizia a apărut din senin, iar Peter este foarte surprins și supărat’, a mai declarat o sursă pentru The Sun.

Palatul Buckingham a refuzat să facă comentarii pe seama acestui subiect, iar informația nu a fost deocamdată confirmată de familia regală.

Cuplul are două fiice, Savannah, în vârstă de 9 ani, şi Isla, de 7 ani. Autumn se pare că vrea să se întoarcă în Canada, țara ei natală, fiind inspirată de decizia lui Meghan și a prințului Harry.

Peter Phillips și Autumn Kelly au avut o căsătorie tradițională, în 2008, canadianca spunându-i „Da!” celui mai mare dintre nepoții reginei Elisabeta a II-a, în faţa a 300 de invitaţi.

Sursa: libertateapentrufemei.ro.

Foto: Dailymail.co.uk