Desert savuros la micul dejun: piure din piersici cu budincă din chia

-
EA.md
- 1 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Ganache de ciocolată: cheia succesului în deserturile tale
-
EA.md
- 2 min read

Ganache-ul este una dintre cele mai versatile creme de ciocolată. El poate fi folosit atât la ornarea torturilor și a prăjiturilor, cât și pentru a prepara o umplutură pentru diver...
Ce tip de cafea ar trebui evitat la micul dejun?
-
Cristina Botnarevschi
- 1 min read

La micul dejun, este recomandat să se evite pâinea albă, cerealele dulci, sucurile de fructe și cafeaua torrefacto, prăjită cu zahăr adăugat, avertizează terapeutul Alejandro Olmos...
4 smoothie-uri ce pot înlocui micul dejun!
-
EA.md
- 2 min read

Micul dejun este ocazia ideală pentru a-i furniza organismului nutrienții de bază înainte de a începe o nouă zi solicitantă dar ce faci dacă nu ai timp să mănânci liniștit? Nu deci...