Andra dorește să piardă în greutate și a cerut ajutorul experților în nutriție pentru a urma un plan bine stabilit. La vârsta de 37 de ani, cântăreața a hotărât că este timpul pentru o schimbare radicală în ceea ce privește aspectul său fizic, după ce a dezvăluit în emisiunea “Românii au talent” că are cu 10 kg mai mult decât ar trebui să aibă la înălțimea ei. Ea explică că dorința sa de a slăbi nu se datorează unei nemulțumiri cu propria aparență, ci pentru a se simți mai sexy și mai încrezătoare.

Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni, vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite! Sunt susținută de colegii mei” – a dezvăluit Andra, la “Românii au talent!”.

Tot în show-ul de talente, soția lui Cătălin Măruță a recunoscut că i-a fost greu să accepte că are un surplus de kilograme și la început obișnuia se ascundă purtând haine care să-I mascheze abdomenul.

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… Stai dom le, e tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine, da, ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund.
Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine. Nu am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă” – a mai explicat artista.

Pentru că dorește să-și recapete silueta de acum câțiva ani, Andra a decis că trebuie să se apuce serios de treabă – să-și schimbe obiceiurile alimentare și să înceapă să facă mișcare. Pentru a fi sigură că va avea rezultatele dorite, dar și pentru ca procesul de slăbire să nu-i afecteze starea generală, artista a apelat la ajutorul medicilor nutriționiști. Andra a subliniat că principalul motiv pentru care vrea să scape de kilograme este pentru a fi mai sănătoasă.

 

Distribuie articolul: