Ca să scapi talia de 8 cm grăsime ai nevoie de un litru de apă, un bețișor de scorțișoară și 5 frunze de dafin. Mai întâi fierbi apa, apoi adaugi în ea scorțișoară și frunzele de dafin. Lași apa să se răcească.

Servește băutura de trei ori pe zi. Prima cănuță de ceai servește-o pe stomac gol, dimineața, ca să accelerezi metabolismul. A doua porție o poți savura după micul dejun, iar pe a treia seara, nu cu mult înainte de somn. Evident, trebuie să ajuți organismul. Vei avea rezultate bune la topitul grăsimii dacă vei face mai multă mișcare și vei exclude produsele nesănătoase din regimul tău alimentar, ne recomandă women-page.ru.

Scorțișoara este un condiment originar de pe țărmul Oceanului Indian—provine din insula Sri Lanka, localizată la sud de India. Cea mai cunoscută trăsătură a scorțișoarei este mirosul său relaxant, grație căruia acest condiment exotic este folosit ca ingredient în numeroase tratamente naturiste și produse de curățare și înfrumusețare. Bogată în magneziu, fier, calciu, fibre și vitaminele B1 și C, scorțișoara poate fi folosită pentru a trata diareea, indigestia și balonarea, dar și pentru a stimula sistemul imunitar.

ceai din scortisoara si ghimbir

Potrivit dozadesanatate.ro, scorțișoara are efect termogenic, ajutând organismul să ardă grăsime și susținând astfel pierderea în greutate. Acest condiment conține antioxidanți ce pot încetini procesul natural de degenerare celulară și care reduc efectele nocive ale radicalilor liberi.

Antioxidanții scorțișoarei previn depozitarea grăsimii în artere, ceea ce inhibă dezvoltarea bolilor cardiovasculare. Dacă alegi să îl bei frecvent, ceaiul de scorțișoară te va ajuta să controlezi nivelul de colesterol „rău” și să-ți reglezi glicemia.

 

Distribuie articolul: