Astăzi seara, începe prima semifinală SuperStar România! Cei 32 de concurenți care au reușit să depășească audițiile și recall-urile vor urca pe scena de la Arenele Romane și vor încerca să-i convingă pe jurați că au ceea ce le trebuie pentru a ajunge în live-uri.

În această seară vor evolua pe scenă opt concurenți, printre care moldovenii noștri: Dan Timofei și Victoria Peșterean.

„Emoțiile au fost de fiecare dată mari și speciale. În timp, am învățat să le gestionez și să le fac să funcționeze în favoarea mea, mai ales că este imposibil să faci artă fără emoții.

Pentru semifinală emoțiile sunt un pic diferite pentru că de data aceasta cântăm cu trupa lui Paul Ilea, care e super bună și îi respect mult pe acești muzicieni.

Chiar dacă am avut relativ puțin timp între filmări pentru repetiții, eu mă simt pregătită deoarece cred în mine și talentul meu. Evident că am cântat și repetat în fiecare zi, am stat mult pe platoul de filmare (chiar și pe ploaie) ca să fie toate puse la punct, iar partea cea mai tare este că semifinalele se desfășoară pe super scena de la Arenele Romane, scena pe care au urcat mulți artiști mari.

Vizavi de concurenți pot să zic că toți care au rămas sunt buni și talentați, fiecare cu farmecul său, dar asta nu mă face să cred mai puțin în mine și în ceea ce știu să fac”, a spus pentru portalul nostru, Victoria Peșterean.

„Structura etapei presupune că în fiecare dintre cele patru semifinale vor intra câte 8 concurenți. Fiecare va interpreta 2 piese, alături de band-ul care se află pe scenă.  Doar doi concurenți se vor califica direct în live-uri, iar dintre cei 6 rămași, unul va fi ales pentru a intra la votul publicului. La finalul etapei, 8 vor fi deja calificați, iar ceilalți 4 vor spera că vor fi votați pentru a obține unul dintre ultimele 2 locuri”, notează libertatea.ro.

Prezentatoarea evenimentului și cea care va susține atmosfera în Arenele Romane va fi Theo Rose, printre ceilalți opt concurenți se numără și românii Ana Stănciulescu, Antonia Nicolau, Carla Batoancă, Călin Lupea, Gabriel Roșu, Maria Ojică.

Reamintim că 10 basarabeni au trecut cu succes peste toate etapele și acum urmează să evolueze în semifinală.

Citește și: 10 moldoveni au ajuns în semifinala concursului SuperStar România. Ai văzut cine sunt și cum au cântat? (Video)