Ieri seara a avut loc cea de-a două etapă a live-urilor de la SuperStar România. Pe scenă au urcat opt concurenți, care au vrut să impresioneze cu performanța lor, atât jurații, cât și publicul de acasă. Printre cei opt s-au numărat și moldovenii Victoria Peșterean și Artiom Topal, care, din păcate, nu au trecut în etapa următoare, dar au făcut un show incredibil!

Artiom Topal a interpretat într-o manieră proprie piesa: „Take On Me”. El a mărturisit în cadrul show-ului că visul lui este să-și cumpere o rulotă și să călătorească toată lumea, ceea ce ar fi trebuit să facă dacă câștiga premiul cel mare.

„Ai făcut fix ceea ce trebuie cu piesa asta. Ăsta este scopul muzicii”, a spus Carla’s Dreams.

Jurații au rămas surprinși de cum a interpretat Artiom piesa și de nota ridicată pw care a putut-o ține timp de 20 și ceva de secunde: „Ai adus oxigen din Găgăuzia”, a spus Marius Moga.

Ieri Victoria Peșterean a fost așa cum nu am văzut-o niciodată până acum, ea „și-a dezgolit” sentimentele și nu a mai fost acea personalitate explozivă pe scenă, dar o fată care a trecut printr-o relație toxică.

Tânăra moldoveancă a interpretat piesa Christinei Aguilera „Oh Mother”, care, după spusele Victoriei, descrie în totalitate experiența trăită de ea într-o relație.

„Chiar dacă vrei să pierzi, nu o să poți. Ești o găselniță de energie și independență”, a spus Carla’s Dreams.

Iar Smiley a menționat: „Mă bucur foarte mult că te-am văzut așa „dezbrăcată”. Ești emoționată. Tu ești un artist complex. Și un om complex. Felicitări”.

Victoria a avut o performanță deosebită și practic și-a „expus” sufletul în fața tuturor.

Cei care s-au calificat în următoarea etapă, conform votului publicului, sunt: Maria Ojică, Maria Jugănaru, Alexandru Precup, Romina Apostol, Naomi Prie, Alessandro Mucea.

Foto: Instagram/ SuperStar România