Un weekend fructuos pentru moldovenii de la SuperStar. După ce în ediția din 26 noiembrie, Daniel Șveț a trecut în următoarea etapă, iar Mădălina Țurcan a primit Wild Card de la Raluka, ceea ce-i oferă încă o șansă de a ajunge în Live-uri, încă un moldovean a fost apreciat aseară, 27 noiembrie, de juriul SuperStar Romania. Artiom Topal a primit Wild Card-ul serii de la Marius Moga.

Astfel, în afară de concurenții care sigur merg în etapa următoare, printre care se numără și Daniel Șveț, alți doi conaționali de-ai noștri au șansa să se califice în Live-uri. Este vorba despre Mădălina Țurcan și Artiom Topal.

Artiom Topal a cântat Indestructible (Disturbed) și a demonstrat că poate face față celor mai grele piese. Carla’s Dreams: „A fost o prestație de excepție!”.

Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal.

Bravo, Artiom! Baftă la voting!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SuperStar România (@superstarromania)

Săptămâna viitoare, programul SuperStar se schimbă! Primul live va avea loc miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30, show în care 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri.

Citește și: Moldovenii Daniel Șveț și Mădălina Țurcan au făcut senzație la SuperStar! Artiștii merg în etapa următoare! (Video)

Distribuie articolul: