În această seară va avea loc cea de a doua etapă a live-urilor „SuperStar România”, după ce miercuri, 1 decembrie, pe scenă au urcat 10 concurenți, dintre care 8 s-au calificat în următoarea etapă.

Printre cei care îi vom vedea cum evoluează în această seară pe scenă se numără și moldovenii: Artiom Topal și Victoria Peșterean.

În episodul precedent,primii pe scenă au pășit jurații, care au cântat imnul oficial al competiției, „Fluture de noapte”, piesa compusă de Marius Moga, Carla’s Dreams, Smiley și Alex Turcu.

Astăzi seara vom avea parte de un adevărat concert de zile mari! Printre cei care vor face istorie se numără: Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Artiom Topal, Maria Jugănaru, Maria Ojică, Naomi Prie, Romina Apostol și Victoria Peșterean.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SuperStar România (@superstarromania)

„Sunt foarte emoționată și mă simt onorată că am ajuns până la această etapă. E foarte multă muncă în spate și toată echipa doarme puțin și muncește mult, dar toate acestea sunt că să iasă ceva frumos pentru oamenii de acasă”, a mărturisit Victoria pentru portalul nostru.

„Nu doar concurenții au pregătit piese spectaculoase, ci și jurații. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au câte o surpriză muzicală pentru această seară”, scrie libertatea.ro.