Veste frumoasă pentru fanii concurenților moldoveni care participă la SuperStar România. Doi dintre cei trei care merg mai departe sunt moldoveni. Este vorba despre interpretul Daniel Șveț care merge în Live-uri și interpreta Mădălina Țurcan care ara șansa să cânte în Live-uri dacă va fi votată.

Săptămâna trecută primii 16 concurenți au trecut prin provocarea de a cânta la Arenele Romane, show-ul „SuperStar România”, iar după Semifinala 3, care a avut loc vineri seara, pe 26 noiembrie, s-a aflat cine sunt concurenții care trec în etapa următoare.

Astfel, doar trei dintre ei merg mai departe. Este vorba despre concurentul Alexandru Precup din România și interpreții din Republica Moldova Daniel Șveț și Mădălina Țurcan. Anume Mădălina a primit al treilea WildCard din semifinalele SuperStar, care îi oferă șansa să ajungă în Live-uri, acesta fiind acordat tinerei artiste de către jurata Raluka: „A transmis tot ce era de transmis pe piesa aia. A fost un moment superb!”

Carla’s Dreams: „Jos pălăria din partea mea pentru tine!”. Daniel Șveț i-a cucerit pe jurați cu vocea sa puternică.

După primele trei semifinale SuperStar, se cunosc primii nouă concurenți pe care îi vom auzi mai departe: Alexandru Precup, Daniel Șveț, Mădălina Țurcan, Victoria Peșterean, Ana Stănciulescu, Maria Ojică, Maria Jugănaru, Romina Apostol și Bianca Bîsceanu.

Vezi prestația lui Daniel Șveț și Mădălina Țurcan în videourile de mai jos:

Daniel Șveț: What do you want from me (Monaco)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SuperStar România (@superstarromania)

Mădălina Țurcan – Cosmos (Irina Rimes)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SuperStar România (@superstarromania)

Bravo, artiștilor!