O nouă apariție în ediția din acest weekend a show-ului SuperStar Romania a avut-o interpretul moldovean Danieli Shvets. Acesta a evoluat în fața juraților cu melodia „Show must go on” a trupei Queen.

Danieli Shvets s-a ambiționat să interpreteze una dintre melodiile recunoscute drept cele mai dificile, precum este piesa „Show must go on”, de  Queen, dar a cântat sub ton, emoțiile punându-și stăpânire pe el. Și pentru că artistul din Republica Moldova nu a reușit să convingă din prima încercare jurații de la Superstar, acesta a avut o a doua șansă. Carla’s Dreams: „Dacă falsezi măcar odată a doua oară, te oprești”. A doua interpretare însă a fost aproape perfectă, artistul demonstrând că are o voce puternică.

Citește și: Moldoveanca Daniela Bejan i-a făcut să plângă pe Carla’s Dreams și Marius Moga. Vezi momentul emoționant de la SuperStar (Video)

La scurt timp acestuia i s-a făcut rău, chiar în fața juraților. Smiley a sărit imediat în ajutorul lui Danieli, care era transpirat și simțea că nu mai poate să respire. Tânărul a dezvăluit că de câteva zile se confruntă cu o răceală: „Mi s-a înfundat nasul și nu-mi înțeleg vocea”.

„În viața mea am avut diferite stări și emoții pe scenă, dar cum a fost de data asta, E PENTRU PRIMA DATĂ! Nu pot să spun că sunt satisfăcut de prestația mea, dar mă bucur că am ținut pieptul sus după toate întâmplate!”, a scris Danieli pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți prestația lui Danieli și țineți-i pumnii, deoarece acesta a trecut mai departe în concurs.

Video: Facebook / Superstar Romania

Foto: Facebook / Daniel Shvets

Vezi și: O adolescentă de 16 ani din Chișinău i-a cucerit pe jurații de la SuperStar. Smiley: „Poți să o confunzi cu Antonia” (Video)