După ce Mădălina Țurcan i-a cucerit pe jurații de la SuperStar România, încă o concurentă din Republica Moldova i-a lăsat mască pe aceștia. Daniela Bejan i-a emoționat până la lacrimi pe Carla’s Dreams și Marius Moga, atunci când le-a dezvăluit povestea sa, ca mai apoi să-și interpreteze impecabil melodia.

Daniela Bejan are 20 de ani și este din satul Oxentea, raionul Dubăsari. La început, toți au rămas uimiți de dicția tinerei și lipsa accentului moldovenesc. Aceasta le-a demonstrat că se pricepe de minune la cimilituri. Apoi, jurații au descoperit povestea ei: părinții ei sunt divorțați, tatăl locuiește în Franța, mama ei este în Rusia, iar Daniela a locuit o vreme cu bunicii. O situație deloc ușoară și atât de comună pentru copiii din țara noastră. Cu toate astea, Daniela rămâne extrem de pozitivă și cucerește cu asta. La fel și cu vocea sa. Tânăra a interpretat impecabil piesa Sous le ciel de Paris, de Edit Piaf.

„Doamne, cum să fii așa veselă și să mă faci să plâng!”, a exclamat Marius Moga. Eu vreau să mă înveți, cum faci să cânți cu atâta bucurie și să-i faci să plângă”, a mai adăugat el.

„Eu nu cred că tu îți dai seama ce ai făcut tu în seara asta aici. Ești incredibil de minunată!” a spus Raluka.

„A fost fantastic!”, a adăugat Smiley.

Cuceriți iremediabil, jurații i-au oferit Danielei mai mult decât patru de „DA”. Tânăra a primit „Golden ticket” din partea lui Carla’s Dreams care, la un moment dat, a rămas fără cuvinte. „Îți mulțumesc foarte mult că mi-ai amintit despre ceea ce este și foarte important”.

Vezi momentul Danielei în video de mai jos: