Asta da veste! Cara Delevingne și partenerul ei de film sunt mai mult decât prieteni. Presa americană îi cuplează pe actorul Jaden Smith cu Cara.

Potrivit publicațiilor străine, cei doi sunt mai mult decât prieteni și au avut parte de o întâlnire romantică zilele trecute. Jaden Smith a felicitat-o, de Ziua Îndrăgostiților, pe Cara Delevingne cu un imens buchet de trandafiri. Și asta nu e tot. Paparazzi i-au surprins în timpul unui sărut.

Anul trecut a fost premiera filmului „Life in a Year” care relatează povestea romantică și tristă a doi adolescenți, rolurile cărora au fost interpretate de Cara și Jaden. Fanii au sperat ca actorii să se iubească și în viața reală, iar faptul că cei doi se cunosc de mulți ani, timp în care au fost prieteni buni, le-a dat mari speranțe. Se pare că chimia s-a produs totuși.

Cara, în vârstă de 28 de ani, se declară pansexuală. Pansexualitatea este o orientare sexuală din spectrul multisexualității, alături de identități precum bisexualitatea și polisexualitatea. Aceasta se referă la capacitatea de a simți atracție sexuală față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia. Model și actriță, aceasta a fost implicată în relații amoroase cu Miley Cirus, Jake Bugg, Paris Hilton, Michelle Rodriguez și Ashley Benson.

Jaden Smith, în vârstă de 22 de ani, a fost cuplat în trecut cu Kylie Jenner, Madison Pettis, Stella Hudgens, Sarah Snyder și Odessa Adlon.

Este un cuplu cu adevărat neașteptat și deși niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația, fanii sunt mai mult decât încântați de veste.

Citește și: O vedetă din Rusia se căsătorește cu un tânăr mai mic decât ea cu 27 de ani

Distribuie articolul: