Will Smith este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, și pe bună dreptate. Pe lângă faptul că este un actor foarte bun, care a adus la viață personaje memorabile, acesta a cochetat și cu muzica și a făcut-o foarte bine. Will este idolul femeilor, pentru că da, este un bărbat frumos cu simțul umorului și un om de încredere. În ultimii ani acesta a reușit să cucerească și inimile copiilor cu rolul duhului din povestea lui Aladin.

De-a lungul carierei sale, Will nu a fost implicat în scandaluri care să îi păteze imaginea, acesta mereu a fost un om plin de energie, care a comunicat cu fanii săi prin intermediul mesajelor motivaționale. Nimic dintre aceste lucruri nu par a fi compatibile cu un copil, care a avut o copilărie umbrită de un tată violent și alcoolic.

Cine ar fi crezut că acest om, pe care îl cunoaștem cu toții cară în spatele său amintiri sumbre. Artistul va lansa în curând cartea „Will”, unde vorbește despre cât de mult l-au format ca om toate momentele grele din copilărie. Acesta a avut puterea să aleagă calea dreaptă spre vindecare.

Will a vorbit în cartea sa despre complicata relație cu tatăl său, William Carroll Smith Sr: „Tata era violent, dar în același timp, era foarte prezent în viețile copiilor lui, la fiecare meci, piesă de teatru sau recital. Era un alcoolic, dar a fost treaz la toate premierele filmelor mele. A ascultat toate albumele mele, venea la studio…

Când aveam 9 ani, am văzut cum tata i-a dat cu pumnul mamei mele în cap atât de tare, încât ea s-a prăbuşit scuipând sânge şi a leșinat. Acel moment din dormitor, probabil mai mult decât orice alt moment din viaţa mea, m-a definit ca om. În tot ce am făcut din acel moment, a existat un mod subtil de a-mi cere iertare mamei pentru lipsa mea de acţiune din acel moment. Pentru că nu am apărat-o. Pentru că nu i-am ţinut piept tatălui meu. Pentru că am fost un laş.

Ceea ce voi cunoaşteţi ca fiind superstarul Will Smith este o construcţie pentru a ascunde acel laş din mine.

Toată acea frustrare şi vină păstrate în interior aveau să iasă la suprafaţă mai târziu, când Will îşi îngrijea tatăl bolnav de cancer și i-au trecut prin minte gânduri greu de imaginat.

Într-o noapte, când îl duceam cu căruciorul cu rotile din dormitor la baie, m-au năpădit nişte gânduri negre. Copil fiind, mi-am spus că într-o zi îmi voi răzbuna mama. Că atunci când voi fi mare şi suficient de puternic, când nu voi mai fi un laş, îl voi omorî. M-am oprit în timp ce împingeam căruciorul şi ajunsesem în capul scărilor. Aş fi putut să-l împing pe scări. M-am gândit la asta, dar am reuşit să scutur anii de durere, furie şi resentimente care mă apăsau şi am depăşit momentul”, scrie Will în cartea sa.

Părinţii actorului au divorţat în anul 2000, iar Will Senior a murit în 2016.

Cartea starului va fi lansată pe 9 noiembrie.

Distribuie articolul: