Cu siguranță ai auzit și tu de acest caz, pentru că în online circulă peste tot secvențele unde Chris Rock este lovit peste faţă de Will Smith. Astfel, doar după câteva zile și Chris Rock a comentat cele întâmplate. 

„Cum a fost weekend-ul vostru?”, a început el făcând cu ochiul şi stârnind un val de râsete. „Nu am idee ce s-a întâmplat. Dar am o un întreg show pe care l-am scris înainte de acest weekend. Încă analizez ce s-a întâmplat. Aşa că, la un moment dat voi vorbi despre asta. Şi va fi serios, dar şi amuzant”.

Citește și: Jada Pinkett, soția lui Will Smith, rupe tăcerea. Prima reacție după incidentul de la gala premiilor Oscar

Un spectator a strigat „Fuck Will Smith!” dar Rock a ignorat comentariul şi şi-a început setul de o oră. „O să spun câteva glume”, a spus el. „E frumos să ieşi”.

Înainte de ora 19.30, când începea spectacolul, a existat o mică frenezie mediatică care a devenit din ce în ce mai agitată în afara teatrului. Mai mulţi jurnalişti s-au instalat în faţa teatrului, cu două ore înainte de ora show-ului.

„Este o nebunie”, a strigat un spectator în timp ce trecea pe lângă grămezi de camere şi reporteri în aer în jurul orei 18.00.

Înainte de ora spectacolului, lideri religioşi locali s-au adunat în faţa Teatrului Wilbur pentru a face o declaraţie despre „incidentul cu privire la fraţii noştri” şi pentru a „trimite un mesaj că violenţa nu este calea de a rezolva conflictul”.

Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” de stand-up al umoristului Chris Rock au crescut după incidentul de duminică, potrivit site-ului de bilete TickPick.

Incidentul violent a avut loc în mijlocul celei de-a 94-a ediţie anuală a Premiilor Academiei, atunci când Rock a prezentat pe scenă categoria „cel mai bun lungmetraj documentar”.

Comediantul a început să vorbească despre celebrităţi și a făcut o glumă despre soţia lui Smith, Jada Pinkett Smith şi capul ei ras. (Actriţa are alopecie, o afecţiune care duce la căderea părului.)

Smith a râs iniţial. Dar după ce s-a întors către Jada Pinkett Smith şi a observat că nu i-a plăcut gluma, a urcat pe scenă pentru a-l plesni pe Rock în faţă. La început, toată lumea – inclusiv Rock – a crezut că este o glumă.

„Oh, uau”, a spus Rock în timp ce Smith a coborât de pe scenă. „Uau. Will Smith tocmai m-a lovit”.

Odată întors pe scaun, Will Smith i-a strigat cu ură: „Nu mai pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită!”.

Academia Americană de Film a lansat o anchetă cu privire la incident.

Sursa: News

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul: