Dragostea nu are vârstă. O demonstrează una dintre cele mai urmărite vedete din Rusia care se căsătorește cu iubitul său care e mai tânăr chiar decât unul dintre fiii săi.

Tatarka FM, pe numele real Lilia Abramova, a devenit celebră acum cinci ani postând filmulețe haioase pe rețelele sociale. În prezent este una dintre cele mai urmărite influencere din Rusia, fiind frecvent invitată la diverse emisiuni și show-uri televizate. Arată atât de bine încât este dificil de crezut că are 51 de ani și nu e de mirare că iubitul său este de două ori mai tânăr decât ea.

Recent, Lilia a dezvăluit într-un interviu că ea și iubitul său în vârstă de 24 de ani, Dmitri Shumilov, se căsătoresc. Pentru ei vârsta înseamnă doar cifre. Femeia a mai povestit că au făcut cunoștință în mediul online, deși nu obișnuia să o facă. Tânărul i-a dat un mesaj: „„Lilia, pot să vă întreb dacă sunteți căsătorită? I-am răspuns că sunt în procesul de divorț și i-am dat numărul meu de telefon. Am discutat trei ore. I-am povestit tot, iar el mi-a spus: Ce faceți diseară? Nimic? Atunci îmi iau bilet și zbor la dvs”

Aceasta a recunoscut că și-a dorit mere un bărbat puternic, alături de care să se simtă în siguranță.

Lilia Abramova a fost căsătorită de două ori. În al doilea mariaj s-au născut fiii vedetei: Alan, de 25 de ani, și Natan, de doar 9 ani. Ambii sunt într-o relație bună cu alesul mamei lor și se bucură că aceasta este fericită.