Elon Musk, care este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a decis să-și vândă o parte din imobiliarele sale. Astfel, în mediul online au ajuns mai multe fotografii cu locuințele acestuia care au trezit admirația internauților. Vezi mai jos cum arată vila sa din Los Angeles, a cărei valoare ajunge la 29 milioane de dolari. 

Presa occidentală scrie că Elon Musk și-ar fi vândut una dintre vilele sale situate în una dintre cele mai luxoase regiuni ale orașului Los Angeles. Noul proprietar al locuinței este nimeni altul decât Ding Lei, directorul general al companiei „Net Ease”. În 2003 acesta a fost recunoscut drept cel mai bogat om din China, iar noua locuință din Los Angeles l-a costat 29 milioane de dolari.

Locuința numără 16 251 de metri pătrați și este dotată cu toate cele necesare pentru o viață confortabilă: șase dormitoare, 11 băi, o bibliotecă cu două etaje, o sală de sport, o cramă cu sistem de climatizare, o piscină și un teren de tenis. Conacul are, de asemenea, o livadă și un garaj care poate adăposti cinci mașini.

Se vehiculează că Musk, care a devenit recent pentru a 6-a oară tată, urmează să-și vândă toate imobiliarele pe care le deține. „Vând aproape toată proprietatea mea. Nu am nevoie de numerar. Mă dedic în totalitate lui Marte și Pământ”, a zis Musk.

Vezi și: Numele fiului nou născut a lui Elon Musk nu-i deloc o glumă! Ce semnificație are de fapt X Æ A-12

Sursa: Glamour.ru

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Distribuie articolul: