Elon Musk și iubita lui, interpreta Grimes, au devenit părinți! Elon Musk i-a bucurat pe internauți cu această noutate frumoasă chiar pe pagina lui de Twitter, unde a postat primele fotografii cu bebelușul și le-a spus ce nume i-au ales. Detalii, află mai jos.

Elon Musk și interpreta canadiană Grimes au primul lor copil, aceștia au împreună un băiețel, iar primele poze cu acesta au apărut pe pagina de Twitter a lui Elon.

În una dintre pozele postate, micuțul apare cu un filtru pe față, iar Elon a comentat tatuajul virtual printr-o glumă.

„Niciodată nu-i prea devreme pentru niște tatuaje”, a scris Musk.

Elon a anunțat despre faptul că mama și copilul se simt bine, și printre altele a răspuns la comentariul unui internaut curios care încerca să afle ce nume i-au pus copilului.

„X Æ A-12 Musk”, a scris Musk.

Despre faptul Grimes este însărcinată s-a aflat la începutul lunii ianuarie 2020, după ce cântăreața a postat pe pagina ei de Instagram niște fotografii în care apare cu burtica vădit rotunjită.

Amintim că Elon Musk și Grimes sunt împreună de mai bine de doi ani. Prima ieșire oficială în calitate de cuplu a avut loc în luna mai 2018. Trebuie să menționăm că Elon mai are 5 copii, iar pentru Grimes, acesta este primul ei copil.

Sursa foto: Dailymail.co.uk

Distribuie articolul: