La data de 4 mai, Elon Musk a devenit tată pentru a 6-a oară. Acesta a postat chiar și niște poze pe pagina lui de Twitter cu nou – născutul și le-a mărturisit internauților ce nume i-a dat, mulți însă au crezut că „X Æ A-12” este nimic mai mult decât o glumă.

Încă ieri, Elon a anunțat despre faptul că mama și copilul se simt bine, și printre altele a răspuns la comentariul unui interunaut curios care încerca să afle ce nume i-au pus copilului, „X Æ A-12 Musk”, a scris Musk.

Chiar dacă mulți nu l-au crezut, numele „X Æ A-12” pe care l-a primit cel de-al 6-lea copil a lui Elon Musk, de fapt, nu este o glumă. Părinții micuțului, într-adevăr au optat pentru acest nume, iar mama lui X Æ A-12, interpeta Grimes, a explicat, într-o postare pe Instagram ce semnificație are acesta.

Grimes

Grimes spune că „X” ar însemna variabila necunoscută, „Æ” este reflectarea ortografică a „Ai” ( ceea ce însemnă iubire și/ sau inteligență artificială), „A-12” ar fi o referire la o aeronavă, care este „predecesorul SR-17” (aeronava lor preferată).

„Fără arme, fără apărare, doar viteză. Măreț în luptă, dar fără cruzime”, a explicat Grimes.

Aceasta a mai menționat că „A” vine și de la cântecul ei preferat – „Archangel”.

Musk a apreciat postarea iubitei sale cu un like ceea ce a convins publicul că cei doi pe bune i-au pus copilului numele „X Æ A-12”.

Cu toate acestea, rămâne deschisă întrebarea despre cum se pronunță numele copilului. Un fan a sugerat că ar putea suna ca X Ash Archangel, deoarece simbolul Æ este un semn tipografic care se pronunță ca „ash”.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: