Elon Musk este unul dintre cei mai admirați multimiliardari din lume. Este inginer, programator, inventator, antreprenor, investitor. El știe ce vrea și are o ambiție incredibilă de a dărui oamenilor ceva greu de trecut cu vederea. Iată după ce reguli se conduce acesta.

La fel ca Steve Jobs, Elon Musk revoluționează ceea ce știam noi că e de neschimbat. A creat PayPal, a creat cea mai performantă mașină electrică din lume – Tesla, a creat cea mai importantă companie de zboruri spațiale pentru civili – SpaceX, de care NASA a râs inițial, apoi a chemat-o să lucreze împreună.

Elon Musk este cu siguranță un lider. Dacă îi cauți biografia, vei descoperi un om de real succes, care te inspiră prin ceea ce face, prin atitudine, prin felul în care evoluează, prin ceea ce devine. Pentru că orice om de succes A DEVENIT astfel, nu s-a născut așa.

Iată 10 reguli extrase din filosofia de viață a lui Elon Musk, pe care să le respecți chiar dacă n-ai ști de la cine provin ele:

1. Nu renunța niciodată!

2. Fă ceea ce-ți place să faci și fă cu reală pasiune și implicare.

3. Nu asculta oamenii care nu fac nimic în viețile lor.

4. Asumă-ți riscuri. E singura cale spre succes.

5. Caută să faci mereu câte ceva cu adevărat important pentru tine sau pentru ceilalți.

6. Concentrează-te pe semnal cu semnificație, nu pe zgomot. Unii oameni îți transmit ceva. Alții fac doar zgomot, crezând că numai așa vor fi ascultați.

7. Caută-i și învață de la cei care își rezolvă mereu problemele.

8. Devino un om optimist, creativ, de acțiune, ca să-i poți atrage pe optimiști, pe creativi, pe cei care acționează și au succes.

9. Ai grijă ca din mâinile tale să iasă mereu ceva măreț, diferit, unic. Fiecare om s-a născut să facă lucruri unice în felul său.

10. Muncește oricât e nevoie pentru împlinirea visurilor tale.

Poate este cazul să ți le notezi și să te întorci la această listă ori de câte ori vrei să lași mâinile în jos?

Sursa: catalinstoica.org

Distribuie articolul: