Să te desparți dimineața de perna moale și plapuma caldă care te îmbrățișează și parcă îți spune „mai stai, mai stai doar o clipă”, este o misiune practic imposibilă. Chiar dacă ne trezim și luăm micul dejun, oricum ne simțim somnoroși. Îți prezentăm câteva metode care te vor ajuta să te revigorezi în timp record. 

Spală-te cu apă răcoritoare

Ce nu ar sfătui vedetele din Hollywood, că trebuie să ne spălăm fața cu cuburi de gheață sau apă rece, nu înseamnă că e tocmai adevărat acest lucru. În cazul pielii uscate și sensibile, astfel de ritual poate dăuna și poate provoca apariția unor probleme cu tenul. Variantă optimală pentru a nu ajunge la situații neplăcute, este apa răcoritoare, de cel puțin 22 de grade Celsius.

Masează fața

Dacă nu ai timp pentru a învăța masajul cu gua sha, care sunt acum în trend și care îmbunătățește fluxul limfatic, și circulația sângelui, începe să practici masajul simplu. Cu mișcări lente, de la gât, în sus, fără să forțezi prea tare pielea. Pentru a economisi timp, folosește o rolă deasupra unei măști din pânză, care poate fi, de asemenea, răcită după ce a fost ținută în frigider cel puțin câteva minute.

Aplică concealer

La acest capitol trebuie să ții cont de sfaturile unui make-up artist și să folosești concealer-ul cu un ton mai aprins decât fondul de ten. Cu ajutorul acestuia pot fi ascunse cearcănele apărute din cauza insuficienței de somn sau din cauza oboselii. Dar nu trebuie de aplicat prea mult concealer în zona din jurul ochilor, se pune accent pe câteva picături, care ulterior se vor retușa cu peria sau burețelul. Nu uita să aplici fixatorul pe sprâncene și un pic de blush pe obraji, acest look de asemenea își va reîmprospăta fața.

Distribuie articolul: