Cum faci desertul Roscón de Reyes pas cu pas

-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2023/01/desert22.jpg
580
486
Articole recomandate
- prev
- next
Pâinica cea de toate zilele. Fotoreportaj din bucătăria unei brutării
-
EA.md
- 2 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2021/03/IMG_8279-1280x720.jpg
800
450
Despre Marcu Bakery noi am mai vorbit, dar ce ține de atmosfera reală din bucătăria acestei brutării, ne-am pomenit să o redăm abia acum. Este cafeneaua care te ghidează spre cele ...
Chef Ion Crihan, patiserul Mimimi Cakes: „Vrem să transmitem consumatorului, pe lângă calitate și gust, experiențe inedite”
-
EA.md
- 4 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/11/802A9064-1080x720.jpg
800
533
Doar ingrediente natura, calitate certificată și design desăvârșit – cam asta și-a propus Mimimi Cakes atunci când a pornit în lumea deserturile în țara noastră. Nu au plecat de la...
Irina Calancea, de la design de pantofi la cel de deserturi: „În bucătărie, în primul rând îmi plac provocările”
-
EA.md
- 3 min read
https://ea.md/wp-content/uploads/2018/03/ea_new-2.png
450
245
https://ea.md/wp-content/uploads/2020/10/Irina-calancea.png
800
450
O cunoaștem pentru creațiile sale deosebite în materie de încălțăminte, iar de când s-a mutat în SUA, este și mai activă. Designera de pantofi Irina Calancea și-a canalizat toată c...