În condiții de pandemie suntem mai mult decât oricând limitați în acțiuni, ceea ce adesea duce la instalarea depresiei și anxietății. Actrița Dakota Johnson are  însă câteva soluții în această privință, pe care le-a și desfășurat în cadrul unui interviu. Află mai jos care sunt acestea.

„Te afli tot timpul acasă, departe de prieteni și întreaga ta familie. Nu mai poți face ceea ce în mod normal îți ridică moralul și-ți dă puteri să te îndrepți mai departe. De parcă ai îmbrăcat veșmintele depresiei. La momentul actual, toată lumea se confruntă cu sentimente de tristețe. Și, este adevărat ca e ceva mai dificil să fii tu cel pozitiv atunci, când lume-ai tristă, aceasta devine un loc periculos, urât și singuratic”, zice Dakota.

Totuși cu sentimentele negative nu doar că se poate de luptat, dar și trebuie! Vedeta, spre exemplu, a găsit soluția împotriva tristeții și depresiei.

Am ales meditațiile și plimbările. Fiți mai buni cu corpul vostru. S-ar părea că sunt niște chestii neînsemnate, dar într-un final acestea vor face o mare diferență”, mărturisește ea. 

Cât despre depresie, Dakota cunoaște această stare consumatoare nu din auzite. Recent, într-un interviu vedeta a recunoscut că a început să lupte cu primele stări depresive încă pe când era adolescentă. Dar grație psihologilor Dakota a învățat cum să depășească această stare și cum să-i facă față dacă își mai face prezența în viața ei.

„Am început să lupt împotriva depresiei pe când aveam 14 sau 15 ani. Psihologii care lucrau cu mine au putut să îmi explice starea și să mă ajute. Astfel, cu timpul, am și învățat să văd aspectele pozitive în starea mea emoțională instabilă. De exemplu, simt mai subtil această lume. Totuși, până acum există multe subtilități, mă confrunt cu multe stări și situații despre care prefer să nu povestesc încă. Prefer să fac față singură și să nu fac din starea mea o problemă comună”, a povestit Dakota.

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: