În procesul de slăbire există o mulțime de întrebări care ne frământă și o mulțime de metode de a scăpa de kilograme pe care suntem tentate să le încercăm, doar să putem scăpa de câteva kilograme. Dar câte dintre aceste metode sunt cu adevărat bune și cu folos?

Antrenoarea Cristina Onofrei ne spune cum să declanșăm procesul slăbirii, dar și dacă ceaiurile de slăbire chiar sunt eficiente. 

Cel mai greu în procesul de slăbire este începutul? Cum declanșăm acest proces?

Stabilirea unui plan pentru o cură de slăbire nu este deloc o sarcina grea. Însă ceea ce este greu cu adevărat este să ajungi să și implementezi acest plan. Iar asta se întâmplă pentru că întotdeauna este o provocare să lupți cu delăsarea de care cei mai mulți dintre noi nu reușim să scăpăm.

Majoritatea oamenilor se bazează foarte mult pe motivație. Problema este că motivația nu este garantată și nici permanentă, ea putând fi pierdută în orice moment.Vestea bună este că îți poți antrena mintea să lupte și să și învingă delăsarea. Astfel, poți fi cu adevărat motivat dacă îți dorești asta!

Mai jos voi scrie o lista  cum să fii motivat să slăbești fără prea multe dificultăți.

Iată cele mai eficiente moduri în care te poți motiva singur:

1. Precizează  clar motivul pentru care vrei să slăbeșți

3. Bucură-te de această transformare

4. Creează și urmează un plan realizabil

5. Ține o evidență a progresului tău în cura de slăbire

6. Oferă-ți recompense

7. Atrage în jurul tău oameni care te  pot susține

8. Fii dedicat și oferă seriozitate procesului

9. Fii pregătit pentru orice obstacol

10. Dezvoltă o mentalitate pozitivă

Ceaiurile de slăbire ne ajută sau nu?

Ceaiurile de slăbit pot ajuta la pierderea în greutate, dar nu fac minuni. Nu ne vor ajuta niciodată dacă mâncăm greșit și exagerăm cu cantitatea de ceai băută. Ne putem face foarte mult rău dacă vom consuma un anumit ceai de slăbit pe o perioadă lungă de timp și într-o cantitate nepotrivită.

O ceașcă de ceai pe zi nu te poate subția peste noapte, dar te poate ajuta să reduci din greutate dacă încerci să controlezi cât de cât alimentația și să faci și puțină mișcare. Și mai trebuie să ai ceva în vedere. Dacă renunți dimineața la cafea cu  siropuri pe bază de zahăr și frișcă pentru o cană simplă de ceai, din start renunți la 280 de calorii.

Totuși, trebuie cunoscut faptul că există alternative mult mai sănătoase, mai sigure și mai efciente decât ceaiurile de slăbire, de exemplu modificarea alimentației și creșterea nivelului de activitate fizică.

Citește și: Cum ne ajută ceapa și zațul de cafea în lupta cu celulita? Antrenoarea Cristina Onofrei ne-a oferit câteva sfaturi prețioase

Distribuie articolul: