A trecut fix un an de când şi-a strâns pentru prima dată fetiţa în braţe, un an în care s-a bucurat din plin de maternitate şi a încercat să nu pună nicio presiune pe ea pentru a scăpa de surplusul de kilograme acumulat în timpul sarcinii. 

„Am revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere”, a dezvăluit Laura pe 16 iunie, când a postat și două fotografii cu trupul ei perfect armonios. “Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine și la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng căci ne cam aleargă antrenorul nostru personal, Rita. Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kilogramele în plus rămase imediat după sarcină, pentru că sunt firești. Transformările corpului în momentul sarcinii și după sunt doar o etapă, iar în timp silueta îşi recapătă forma. ☺️ Cel mai important este să te simți bine și să fii sănătoasă pentru tine şi pentru copilul tău! Gând pentru viitoarele și proaspetele mămici!”

ÎNAINTE & DUPĂ sarcină. La 1 an de la naştere, Laura Cosoi a revenit la greutatea avută înainte de-a rămâne gravidă

Cosoi a devenit mamă anul trecut, pe 11 iunie, şi a serbat zilele trecute, împreună cu soțul ei, omul de afaceri Cosmin Curticăpean, prima aniversare a fetiței lor.

„Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Și-a ales ca moment începutul de vară, luna cireșelor. Resimţim emoţia primelor clipe în care am ținut-o în brațe, mirosul, lacrimile de bucurie, prima întâlnire a privirilor noastre, prima declarație de dragoste!”, a scris vedeta pe Facebook zilele trecute.

SURSA

Distribuie articolul: