Cristina Gheiceanu a fost mereu posesoarea unei siluete silfide. La scurt timp după naștere, bloggerița a reușit să revină la formele de odinioară, acest lucru fiind remarcat de urmăritoarele sale. Recent, aceasta a răspuns, probabil, la cea mai frecventă întrebare pe care o primește. 

Cum să ai aceeași greutate după sarcină?

„În timpul sarcinii am adăugat 9 kilograme! Pe măsură ce am aflat că sunt însărcinată, m-am concentrat și mai mult pe alimentația corectă. Nu cred că în aceste 9 luni puteți mânca tot ce vă doriți. Văd lucrurile altfel! După 9 luni, puteți fi mai stricte în ceea ce mâncați, iar după naștere nu trebuie să vă pese de felul în care arătați. (Desigur, există excepții când femeile adaugă multe kilograme chiar și cu alimente sănătoase, dar nu vorbesc despre această categorie!)

De asemenea, bebelușul beneficiază de toate vitaminele. Este o victorie!”, explică Cristina.

„După apariția copilului nu prea ai destul timp să poți să alergi, să mergi la sală sau să gătești mâncare sănătoasă! Ori de câte ori îmi era foame, mâncam multe legume și fructe! Mesele mele au constat, practic, din năut, hrișcă, fasole, quinoa, mazăre verde! Am renunțat la produse de patiserie, dulciuri și fast food! Desigur că am mâncat atât de îndrăgiții cartofi prăjiți franțuzești, dar mult mai rar decât înainte!”, povestește aceasta.

Citește și: Cristina Gheiceanu a dezvăluit 10 lucruri pe care nu le știai despre ea (Foto)

„Cum îmi mențin acum greutatea corporală? Acum este simplu. Îți voi spune un mare secret despre cea mai bună dietă din lume! Știți care? Când începeți diversificarea, mâncați exact ce mănâncă copilul dvs., veți pierde kilogramele într-o clipă și veți fi super sănătoși!”, susține Cristina.

Ce părere aveți? Este în regulă să mănânci de toate în sarcină sau nu?

Sursa: Instagram

Vezi și: Oxana Samoylova arată incredibil în costum de baie la doar 6 zile de la naștere. Nici vedetei nu-i vine a crede (Video