Îndrăgita bloggeriță Cristina Gheiceanu are un succes tot mai mare pe social media. Frumoasa mămică încearcă să își informeze urmăritorii cu un conținut de calitate, cu sfaturi despre frumusețe, modă și cu dezvăluiri din viața de mămică. Ieri Cristina și-a surprins plăcut urmăritorii cu zece dezvăluiri din viața sa pe care cel mai probabil nu le știai. 

1. Îmi este foarte frică de păianjeni.

2. Am fost dansatoare profesionistă timp de 10 ani

3. Niciodată nu am visat că voi lucra în televiziune. Sunt cea mai timidă persoană când vine vorba de a vorbi în public, dar viața are mereu alte planuri pentru mine.

4. Eam atât de timidă în liceu încât nici nu ridicam mâna să răspund tema, chiar dacă făceam temele pentru mulți dintre colegii mei.

5. Dacă nu îmi place o persoană nu pot să ascund asta. Fața mea spune totul și cred că asta e o problemă pe care trebuie să o rezolv.

6. Sunt o persoană super pozitivă. Dacă am o problemă nu mă concentrez pe ea. Viața este mai simplă așa.

7. Mereu am visat să am o fetiță. Știu că sexul bebelușului nu contează, dar mi-am dorit mereu să am cu fiica mea aceeași relație pe care o am cu mama.

8. 95% din fotografiile mele sunt făcute de soțul meu.

9. Mereu spun ceea ce nu îmi place, de asta soțul meu zice că eu sunt cea care începe certurile în relația noastră (râde)

10. Nu îmi place să fiu într-un grup mare de oameni, prefer grupurile restrânse. ⠀

Te regăsești și tu?

Citește și: Cristina Gheiceanu revine pe micile ecrane. Jurnalista va prezenta din nou știrile

Distribuie articolul: