De când a început diversificarea, Cristina Gheiceanu are „mari bătăi de cap” în bucătărie, lucru pe care îl recunoaște chiar ea în comentarii. Totuși, aceasta reușește să creeze un meniu variat și colorat care să fie pe placul Adelei. Bloggerița a publicat imagini cu meniul fetiței sale pentru o săptămână.

La cei 1 an și cinci lunișoare, Adeluș – așa cum îi spune Cristina, este o pofticioasă dulce, iar internauții s-au convins de acest lucru, urmărind poveștile de pe Instagram publicate de bloggeriță. A fost un deliciu să urmărim cu câtă poftă Adela mănâncă pepene roșu.

Cristina primește numeroase întrebări legate de alimentația fetiței, așa că a decis să le împărtășească prietenilor virtuali imagini în care a arătat meniul pe care l-a avut Adela săptămâna trecută.

„După cum a promis, iată ce mănâncă Adela într-o săptămână! De obicei, îi ofer același prânz 2-3 zile la rând (este mai ușor pentru mine), dar în aceste poze am postat idei diferite. Deci, poate vă va ajuta!”, povestește bloggerița.

De exemplu, miercurea trecută, Adela a mâncat la micul dejun terci de griș cu fructe; la prânz a avut în farfurie cartofi dulci cu usturoi și cărniță; gustarea a fost compusă din câteva feluri de fructe și la cină a consumat linte cu legume.

„Nu sunt nutriționistă și, de asemenea, nu spun că acesta este modul corect sau cel mai bun meniu. Este doar modul meu! Totuși ultima ei masă rămâne laptele ei! Să aveți o zi bună, mamici!”, mai explică EA. Bloggerița a mai dezvăluit că fetița ei consumă și ceapă și usturoi, atât gătite cât și preparate (alimente pe care le refuză mulți copii). Pentru a vedea cum arată meniul micuței și în celelalte zile, dați scroll fotografiilor din galeria postată de Cristina Gheiceanu.

Copilașii voștri au deja preferințe alimentare? Ce mănâncă cu poftă și ce refuză cu vehemență?

Distribuie articolul: