Ca echipă mereu activă și implicată în organizarea evenimentelor, Cei de la Media Show Grup au simțit, la un moment dat, că pandemia îi plasează între baricade. „Le-am acceptat, pentru că a fost o regulă pentru sănătatea tuturor, doar că spiritul nostru creativ nu s-a lăsat învins de circumstanțe”. Iată cum a venit ideea „Live for Life” și ce impact au avut evenimentele.

„Voiam să mișcăm lucrurile din loc, să fim utili, să sensibilizăm, să dăruim artă, să încurajăm – unul pe celălalt, oamenii de acasă, artiștii și, întâi de toate, să demonstrăm medicilor că ne pasă și că apreciem implicarea lor 24/24. Și pasul nostru principal în acest sens a devenit Live for Life. De fapt… a fost nu un pas – o întreagă călătorie. Doar un proiect de suflet ne putea motiva și inspira în timp de criză”, povestește Tatiana Paniș, membră a echipei de organizare.

Au trecut pe online

„Din aprilie 2020, la Media Show Grup, am demonstrat că putem dezvolta proiecte la fel de spectaculoase precum cele din săli de concert și spații publice, doar că fiind departe de spectator și devenind aproape de el prin produsul pe care-l oferim online. Să vă împărtășim un detaliu – proiectul Live for Life nu s-a încheiat, urmează noi expresii ale echipei Media Show Grup cu intenții la fel de frumoase”, mai spun organizatorii concertelor de caritate pe online.

Vezi și: Live for Life – îndemn pentru responsabilizare, printr-un concert caritabil dedicat lucrătorilor medicali