Pe 21 iunie se sărbătorește Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în Moldova, cu această ocazie, Media Show Grup vă invită la un grandios concert online – „Live for Life!”. 15 artiști, un show memorabil și păstrarea tuturor măsurilor de siguranță. Concertul se va desfășura live la ora 21:00 cu transmisiune pe pagina de Facebook a evenimentului, la TV – pe postul TV RTR Moldova și va putea fi ascultat pe frecvența 103,7 Novoe Radio. 

Povestea lor nu începe acolo unde au lăsat „…” în viața lor de rutină și au trecut la un nou paragraf numit COVID-19, grijile lor și nopțile nedormite nu au început în prima jumătate a lui martie 2020, când zi de zi creștea numărul de infectări cu virusul ce a acaparat planeta. Ei cunosc gustul acestor nopți nedormite, dar și ecoul suspinelor pacienților, agitația luptei pentru viață, importanța fiecărei secunde, liniștea reușitei și tratării… (da, liniștea, pentru că majoritatea oamenilor se bucură de însănătoșire abia după ce au ieșit pe ușa spitalelor)… dar și, uneori, tristețea pierderii, ploaia de presupuneri și chiar acuzații din partea celor îndurerați…

Ei și-au ales calea, au studiat ani de zile, au depus jurământul lui Hipocrate… SUNT MEDICI!

Își poartă misiunea cu demnitate și nu așteaptă să le luăm povara de pe umeri. Ei își doresc doar mai multă responsabilitate din partea noastră a tuturor, doar conștientizare, doar respect, doar ascultare! Și nu atât față de sistemul medical și de ei, cât față de noi înșine și societate.

21 iunie marchează „Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în Moldova”. În plină pandemie, cel mai probabil, medicilor nu le va arde de sărbătoare. Dar alții le pot crea această sărbătoare. O putem face împreună.

Prin proiectul Live for Life, timp de șase săptămâni, prin 6 concerte cu artiști autohtoni, Media Show Grup, una dintre cele mai mari companii de organizare de evenimente din țară a lansat mesaje de susținere pentru inimile ce poartă halate albe și, mai nou, îmbracă costume de protecție în fața COVID-19.

Totodată, prin Live for Life, au fost colectate fonduri pentru achiziționare de echipament atât de necesar cadrelor medicale în această perioadă. Iar, cel mai important, este că prin concertele organizate, Media Show Grup a bătut la ușa a zeci de mii de oameni din țară sau din diasporă cu mesajele menționate mai sus și a adunat alte zeci de companii partenere care să susțină inițiativa.

Echipa Media Show Grup mulțumește organizatorilor proiectului Live for Life: MS Production, Line Production, Art Garage; Ragoza Music, artiștilor implicați în proiect: MC Mike, Akord, Valentin Uzun, Olia Tira, Geta Burlacu, Markus Lawyer, Siaj, LMNQ, Brio Sonores, Ana Cernicova, Elias Tadeus; partenerilor media: Novoe Radio, Jurnal FM, TV8, agora.md, ea.md, diez.md, privesc.eu, zugo.md; partenerilor: Automall, Starnet, Cricova, Federația Moldovenească de Fotbal, bestseller.md.

21 iunie este ziua totalurilor proiectului și ziua în care MARELE CONCERT este dedicat MARILOR INIMI – medicilor noștri!

Sunteți așteptați online, să vă bucurați de spectacol, iar dacă inima voastră cere să lăsați un mesaj pentru un medic drag, pentru cei care v-au ridicat într-un moment de durere și v-au dat din nou forță să zburați, lăsați oricând, pe pagina evenimentului, dar și pe durata concertului, mesajele voastre în comentarii, etichetând medicul!

Să ne cunoaștem cu toții eroii! #mulțumescdoctore

 

 

Distribuie articolul: