Lupii lui Alex Calancea, Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros te invită în POVESTEA DE IARNĂ. Un proiect caritabil pe care-l poți urmări online, începând cu 24 decembrie, și din care poți face parte. Află în cele ce urmează detalii din poveste, dar și despre farmecul drumeției Lupilor.  

În premieră, la inițiativa lui Alex Calancea și Media Show Grup și cu implicarea marilor artiști ai neamului: Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros, în perioada 24 decembrie – 13 ianuarie se va desfășura proiectul caritabil cu impact național și vizibilitate internațională, POVESTEA DE IARNĂ.

Chemarea strămoșească în maniera inedită a Lupilor va răsuna în casele tuturor celor ce vor urmări proiectul.

Campania de caritate POVESTEA DE IARNĂ își propune să aducă sărbătoarea în inima moldovenilor de pretutindeni, prin două concerte inedite, (24 decembrie și 13 ianuarie), cu transmitere online și acces liber, ce deschid porțile spre un cadru de poveste și repertoriu din inima strămoșilor noștri. Totodată, scopul principal al proiectului este de a uni forțele tuturor printr-un gest caritabil – de a duce sărbătoarea și acolo unde nu e accesată online, unde mai rar se țin concerte, unde căminului familial lipsește – în case de copii, case de bătrâni, centre speciale.

Astfel, odată cu lansarea proiectului, organizatorii anunță și deschiderea platformei de donații POVESTEA DE IARNĂ. În perioada 5-12 ianuarie, în urma colectării de donații publice (pe durata concertului din 24 decembrie, dar și în zilele de până la Revelion), organizatorii vor achiziționa daruri pentru copii, bătrâni, persoane cu dizabilități, iar Lupii vor porni drumeție spre ei, oferindu-le nu doar bunuri materiale, dar și sărbătoare – muzică, master-class-uri, comunicare. Întreaga călătorie a Lupilor va fi reflectată online prin videouri și mesaje, fiind încununată prin concertul din 13 ianuarie.

Pentru detalii despre proiect, urmăriți pagina de FB a evenimentului.

Precum și platforma online LiveFORLife

Proiect caritabil sub egida Live for Life – Organizatorii Proiectului: Media Show Grup, Alex Calancea

Partenerii proiectului: Ministerul Educației Culturii și Cercetării, Primăria Municipiului Chișinău