În seara zilei de 13 ianuarie, în încheierea Sărbătorilor de Iarnă, LUPII te așteaptă online cu un show live ce pulsează de energie și valoare. În ajun de Sfântul Vasile pe stil vechi veți putea admira online concertul ce încununează proiectul Povestea de Iarnă din acest an!

„De la Străbuni pășim spre Azi. Din 24 decembrie, te purtăm la braț prin această poveste, amintind chemarea străbunilor – tradiții, valori, bunăvoință.
Împreună cu tine ne-am bucurat în ajunul Crăciunului de repertoriul neamului în interpretarea Lupilor lui Calancea și Ansamblului Ștefan Vodă, Surorilor Osoianu, maestrului Nicolae Botgros și alții.
Împreună cu tine, cel care a donat pentru cauza caritabilă Povestea de Iarnă, cei care ne-au urmărit parcursul, dar și cu partenerii proiectului, Lupii au făcut drumeție la: Centrul de Asistență Specializată și Plasament Temporar „EPITROP” din Călărași; Azilul pentru Invalizi și Pensionari din satul Puhăceni în raionul Anenii Noi; Serviciile Centrului de Reabilitare și Integrare Socială Anenii Noi; Școala de Arte de la Cuhnești; Centrul pentru Copilărie, Adolescență și Familie din Chișinău, unde au dus povestea prin muzică live și daruri.
Și iată că pe 13 ianuarie, ție îți oferă Lupii lui Calancea și Guz una dintre cele mai dinamice selecții de piese, ca să răsune sărbătoarea.
Auuuuuu, Lupii vin!”, anunță organizatorii pe pagina de Facebook Live for Life.

Proiect caritabil sub egida Live For Life

Organizatorii Proiectului: Media Show Grup, Alex Calancea Band

Partenerii proiectului: Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Primăria Municipiului Chișinău